- Член од
- 24 декември 2007
- Мислења
- 12.694
- Поени од реакции
- 4.520
Toчно во српскиот тип пишува дека голем дел од првата екипа не тренира веќе им дале одмор на играчите ќе играле младнци додека Норкопинг се бори за опстанок и кажуваат може 2ка да биде вреди да се изигра х2.Пази со Хелсинборг...тимот е веќе шампион, а Норкопинг се бори за опстанок.
Еве ви нешто за Хајдук.
18:00 Karlovac- Hajduk- kao što ste mogli pročitati iz novina momčad Karlovca u velikim problemima, igrači nemogu nači zajednički jezik sa upravom kluba, nekoliko mojih prijatelja trenira sa seniorima i igra u juniorskoj momčadi i kažu da najvejerojatnije neće prva momčad nastupiti u nedjelju protiv Hajduka te da će možda nekolicina juniora zaigrati. Hajduku inače Čavlek na paše, na tom su stadionu u zadnje 2 sezone kolko je Karlovac član prvoligaškog društva upisali poraz i remi, mislim da se Hajduk lagano diže u formi i da u kojem god sastavu nastupe Karlovčani da oni upisuju pobjedu, ovo pišem iz razloga što je koeficjent 1.5 na pobjedu Hajduka, a Karlovčani ni danas ne treniraju jer im nisu isplačene plaće, smatram da će koef padati na pobjedu Hajduka i da ako netko misli iskoristiti ovaj koeficjent od 1.5 neka odigra što prije, informacije su iz prve ruke jer su mi tako rekli prijatelji koji igraju u Karlovcu a ja sam iz istoimenog grada pa da podjelim to sa vama.