Vip prelaz :
Shamrock-Limerick-2-X (25.00)
85% според мене. Ќе видиме
zaso?Znaci Sportlife e ubedlivo najklosarska kladilnica![]()
оти се ѓупци отепани..некни не сакаа 500-тотки да ми примат X-2 утакмицаzaso?![]()
Кај нив кошарки од НБА се одложени ало јас неам видено кошарка да се одложит Вчера Интер Турку ми викат немојт сингл денес за Гејциве Т12+ пп не мојт да им е*ам смрденитеzaso?![]()
Да. Денес погодија од 6 коеф и од 5 коеф.Од каде VIP прелаз, некоја група по фејс или....??![]()
Другар Полска Грција играат за две недели, односно на отворањето на Европското 2012.Da ne znaete shto e so mechot Poland : Greece... go iam na livche a pisuva deka se igra vo Petok od 18:00 a sea idam na sportlife rezultati i go nema...
Ми се чини дека си ја пишал од Европското следниот месец .. ај провери ја датата кога се игра.Da ne znaete shto e so mechot Poland : Greece... go iam na livche a pisuva deka se igra vo Petok od 18:00 a sea idam na sportlife rezultati i go nema...
Ќе дознаеш за 2 недели дружеDa ne znaete shto e so mechot Poland : Greece... go iam na livche a pisuva deka se igra vo Petok od 18:00 a sea idam na sportlife rezultati i go nema...
Оди пак на резултати на 8ми Јуни (Петок) кај 18:00 часот ќе го имаDa ne znaete shto e so mechot Poland : Greece... go iam na livche a pisuva deka se igra vo Petok od 18:00 a sea idam na sportlife rezultati i go nema...