Тишка
Кротитељ
- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 6.951
- Поени од реакции
- 9.581
A зш да не работатРаботи денес Спортлајф?
A зш да не работатРаботи денес Спортлајф?
Па дека е државен празник, јас да си прашам да не одам за џабеA зш да не работат
Од сигурни извори дознав дека денес Спортлајф ке работи со скратено работно време поради празникој Св. Кирил и Методиј, и по тој повод на сите тикети ке го има нивниот лик и кратка биографија. Работно време- 10:00-15:00. ПоздравРаботи денес Спортлајф?
абе тие ни празник ни делник знаатПа дека е државен празник, јас да си прашам да не одам за џабе
се работи не па кладилници..само државни установи не работат...Па дека е државен празник, јас да си прашам да не одам за џабе
barsa mene po rizicna od real mi e iskrenoСантос 1
Барса 1 овие 2 бскет
Реал 1
Мислам треба да влезат со повеќе уплата . Некој инфо за баскетиве , посебно за Реал да не има ?
I ll be back tomorrowRodik - Soeda 2 2,4
Ako e za davanje ke dadat, ako ne spremaj se za ........Ќе дадат овие Лилестром гол или не бе се да им еб** ...
Кај ги видов кај се запустивAko e za davanje ke dadat, ako ne spremaj se za ........
Za vecer:
Indiana-Majami 1
Индијана изгледа ќе се без 2ца клучни играчи ради повреда, Дени Гренџер и Џорџ Хил . Без Гренџер Индијана не можат ништо против Кралот Џејмс и Вејд. Хил е исто така многу важен за Пејсерси. Така да би ти препорачал да не ја играш, ако веќе не си ја уплатил...Za vecer:
Indiana-Majami 1
I bez niv ocekuvam triumf na IndianaИндијана изгледа ќе се без 2ца клучни играчи ради повреда, Дени Гренџер и Џорџ Хил . Без Гренџер Индијана не можат ништо против Кралот Џејмс и Вејд. Хил е исто така многу важен за Пејсерси. Така да би ти препорачал да не ја играш, ако веќе не си ја уплатил...