- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 6.963
- Поени од реакции
- 9.594
A зш да не работатРаботи денес Спортлајф?
![Збунет :confused: :confused:](/styles/default/xenforo/smilies/confused.png)
A зш да не работатРаботи денес Спортлајф?
Па дека е државен празник, јас да си прашам да не одам за џабеA зш да не работат![]()
Од сигурни извори дознав дека денес Спортлајф ке работи со скратено работно време поради празникој Св. Кирил и Методиј, и по тој повод на сите тикети ке го има нивниот лик и кратка биографија. Работно време- 10:00-15:00. ПоздравРаботи денес Спортлајф?
абе тие ни празник ни делник знаатПа дека е државен празник, јас да си прашам да не одам за џабе![]()
се работи не па кладилници..само државни установи не работат...Па дека е државен празник, јас да си прашам да не одам за џабе![]()
barsa mene po rizicna od real mi e iskrenoСантос 1
Барса 1 овие 2 бскет
Реал 1
Мислам треба да влезат со повеќе уплата . Некој инфо за баскетиве , посебно за Реал да не има ?
I ll be back tomorrowRodik - Soeda 2 2,4![]()
Ako e za davanje ke dadat, ako ne spremaj se za ........Ќе дадат овие Лилестром гол или не бе се да им еб** ...
Кај ги видов кај се запустивAko e za davanje ke dadat, ako ne spremaj se za ........
Za vecer:
Indiana-Majami 1
Индијана изгледа ќе се без 2ца клучни играчи ради повреда, Дени Гренџер и Џорџ Хил . Без Гренџер Индијана не можат ништо против Кралот Џејмс и Вејд. Хил е исто така многу важен за Пејсерси. Така да би ти препорачал да не ја играш, ако веќе не си ја уплатил...Za vecer:
Indiana-Majami 1
I bez niv ocekuvam triumf na IndianaИндијана изгледа ќе се без 2ца клучни играчи ради повреда, Дени Гренџер и Џорџ Хил . Без Гренџер Индијана не можат ништо против Кралот Џејмс и Вејд. Хил е исто така многу важен за Пејсерси. Така да би ти препорачал да не ја играш, ако веќе не си ја уплатил...