The King of Clay
Модератор
- Член од
- 28 јануари 2012
- Мислења
- 5.037
- Поени од реакции
- 3.623
Seriozen si so koef osobeno ovie 1,01 i 1.05Прегледај го приврзокот 43900
20 утакмици, со здравје да си ги трошите парите.
55 коефициент, иако имајте на памет дека коефициентите на некои мечеви ќе се за нијанса поголеми во обложувалниците во Македонија и ќе дојде поголем коефициент, околу 60-65....
Хаха, нека се повреди Шарапова, ама да биде способна да го продолжи мечот и да изгуби. Тогаш нема да му текне веќе да стави таков коефициент.Seriozen si so koef osobeno ovie 1,01 i 1.05
Батали тоа, гарантирам дека ќе заебе некој од фаворитевие со коеф. 1.05, 1.1Прегледај го приврзокот 43900
55 коефициент, иако имајте на памет дека коефициентите на некои мечеви ќе се за нијанса поголеми во обложувалниците во Македонија и ќе дојде поголем коефициент, околу 60-65....
Oзбилно немаат вредност за мене под 1,5 нема вредност особено шо два пати иам видено коеф 1,01 да заебаХаха, нека се повреди Шарапова, ама да биде способна да го продолжи мечот и да изгуби. Тогаш нема да му текне веќе да стави таков коефициент.
Се испод 1.20 нема никава вредност.
хмм , багдатис е за никаде во формата. можело некој друг да најдеш . другото е во глобала ок , освен фаља зверот ако не го клецне жиралдо во колумбиското дерби.Прегледај го приврзокот 43900
Чела е стар, не може веќе да игра исцрпувачки мечеви. Тепа Багдатис 3-0 или 3-1.хмм , багдатис е за никаде во формата. можело некој друг да најдеш . другото е во глобала ок , освен фаља зверот ако не го клецне жиралдо во колумбиското дерби.
Па има многу повеќе со 1,05 , не ги стадов сите јас. Тие што мислам дека ќе тепаат. Ќе го пуштам за 100ка овај тикет, за околу 6000 денари.Батали тоа, гарантирам дека ќе заебе некој од фаворитевие со коеф. 1.05, 1.1
Во право си, интересно, би можеле да го сврзиме со Кукушкин - Гулбис 2 (2,20)Eve od mene eden rizik tip Rodik - Mahut 2 2,2 Rodik e katastrofa
Не е ризик, за ова јас куќата би ја ставил дека Махут ќе тепа Освен, ако Родик не воскресни како со Федерер, али подлогата во Мајами со оваа на РГ е ферари и фичо во брзина, така да сигурен сингл е за Махут ова. а во Гемови +.Eve od mene eden rizik tip Rodik - Mahut 2 2,2 Rodik e katastrofa
И Гулбис пишете го да тепат со Кукушкин, 1,60 е за Кукушкин. Ќе разгледам и за друг меч што ќе заврши двојка....... кај жените ќе има повеќе изненадувања.Не е ризик, за ова јас куќата би ја ставил дека Махут ќе тепа Освен, ако Родик не воскресни како со Федерер, али подлогата во Мајами со оваа на РГ е ферари и фичо во брзина, така да сигурен сингл е за Махут ова. а во Гемови +.
со здравје да си ги трошите парите!бинго!!!
кој ме послуша, со здравје да си ги троши парите
--- надополнето: 26 мај 2012 во 17:13 ---
за после атлетико-аб копенхаген 1
само заради КИРЕ ЛАЗАРОВ!!!
заеби то!Прегледај го приврзокот 43900
со здравје да си ги трошите парите!
КИРЕ ЛАЗАРОВ!!! КИРЕ ЛАЗАРОВ!!! КИРЕ ЛАЗАРОВ!!! ЅВЕР!!!
--- надополнето: 27 мај 2012 во 10:19 ---
заеби то!
дај ако сакаш пиши ми 4-5 утакмици КОИ ТИ СЕ НАЈНАЈНАЈНАЈСИГУРНИ за да лупнам 100 евриќи...
тенис не пратам многу, така да...
ако ми одговараш на постов, цитирај ме.
фала
Се знае кои се најсигурните, со 1,01 и 1,02 коефициенти. Па 5-6 би ти направиле 1,07 коефициентзаеби то!
дај ако сакаш пиши ми 4-5 утакмици КОИ ТИ СЕ НАЈНАЈНАЈНАЈСИГУРНИ за да лупнам 100 евриќи...
тенис не пратам многу, така да...
фала
Де бе до толку сигурна а коефициент 2.05 ? Ај ќе и ставам и јас нештоНе е ризик, за ова јас куќата би ја ставил дека Махут ќе тепа Освен, ако Родик не воскресни како со Федерер, али подлогата во Мајами со оваа на РГ е ферари и фичо во брзина, така да сигурен сингл е за Махут ова. а во Гемови +.
Eве го Махут 2-0 водиДе бе до толку сигурна а коефициент 2.05 ? Ај ќе и ставам и јас нешто