Eric The King
Why always us!:)
- Член од
- 21 април 2010
- Мислења
- 3.297
- Поени од реакции
- 1.245
Челзи оди понатаму, чиста работа
да може,а може и да си ја врзиш бар во спортлајф може..Да ве прашам нешто. Може да се изигра Челзи иде даље сингл?
Фала. Ме заебаја, затоа и се запалив. Ми викаа 10 коеф. било за Челзи иде даље, а тоа уствари било за 2ка денеска. Искомбинирав друго:да може,а може и да си ја врзиш бар во спортлајф може..
Каљари - т12+ (2.00)
Во Копачка уплати? И мене така ме зафкрнаа па им се враќавФала. Ме заебаја, затоа и се запалив. Ми викаа 10 коеф. било за Челзи иде даље, а тоа уствари било за 2ка денеска.
Не, МоцартВо Копачка уплати? И мене така ме зафкрнаа па им се враќав
spored ova http://www.bet-mate.com/View/MoneyWay nikogas nemalo olku golema suma na pari uplatena na nekoj natprevar.. sega e 6 satot a vejke ima 10m do kaj 8 mozda ke bide i 20на Палермо-Јувентус имаа уплата 600 милиони за двојка па излезе
--- надополнето: 24 април 2012 во 13:39 ---
Барселона 1.7
Реал Мадрид 1.9
ова се реалните коефициенти според мене..сепак Реал и Барселона иргаат дома плус имаат негатива
На која страна гледате колку има уплата?на Палермо-Јувентус имаа уплата 600 милиони за двојка па излезе
--- надополнето: 24 април 2012 во 13:39 ---
Барселона 1.7
Реал Мадрид 1.9
ова се реалните коефициенти според мене..сепак Реал и Барселона иргаат дома плус имаат негатива
2:0 58' iziСловачка Куп полуфинале , реванш натпревари
Сеница - Злате Моравце
Не гледам како гостите би имале шанса во финалето со оглед на следниве фактори :
- Злате Моравце денеска ќе биде без 8 играчи , од кои Павлович( стандарден дефанзивец) , Брчак ( втор најдобар напаѓач) , Бабич ( стандарден везен играч ) , Чрен ( стандарден дефанзивец ) , Паур ( стандарден везен играч) , Ходек ( најдобриот напаѓач и прв стрелец ), се првотимци.
- Порави повредите и суспензиите , Моравце ќе бидат принудени во нападот да играт со напаѓачи кои досега немат ниту еден настап за клубот.
- Сеница дома има цврста одбрана , 9 примени гола на 15 натпревари и само 2 порази.
- Ова ќе биде 4 меѓусебен дуле меѓу овие два тима на теренот на Сеница , каде домачинот има 2 победи а гостите една победа. Во сабота повторно игра меѓусебе , но во првенството , Сеница гостува во Моравце.
- Домашните немат проблеми со составот.
Мислам дека Сеница нема да ја испуштат оваа шанса, и најверојатно ќе играт со Жилина во финалето , па со тоа и самиот пласман во финалето би им донел излез во Европа. Бидејќи не сакам многу да играм на конечен тип на вакви лиги , одам со следниов тип :
Тип : Сеница т1 2+ @ 1.95 влог: 4/10