Ова ми беше пишано у петок. Сигурица беше и помина.
--- надополнето: 23 април 2012 во 22:06 ---
Ме интересира дали има некој што може да ми каже некои детали околу мечот закажан за во среда Удинесе - Интер, ама некој што навистина ги следи двете екипи....
--- надополнето: 23 април 2012 во 22:06 ---
Ме интересира дали има некој што може да ми каже некои детали околу мечот закажан за во среда Удинесе - Интер, ама некој што навистина ги следи двете екипи....Мој фаворит на овој меч ми е некако Интер и очекувам дека конечно ке дојде до една важна победа на гости меѓутоа незнам во моментот какво е расположението во Удине и дали има повреди и слично....
Удине со 3-5-1-1,, Ханданович , Бенатиа , Данило , Домици , Баста , Пинци , Пациенца , Асамоах , Паскуале , Торје , Ди Натале .
Во Саботата , Удине играше 0-0 во Бентегоди против Киево . Против Интер нема да игра Фернадес поради картоните , Баду , Исла , и Кода нема да играт поради повдреди .
Интер со 4-2-3-1 ,, Ј.Цезар , Маикон , Лусио , Ранокиа , Нагатомо , Камбиасо , Станкович , Оби , Алварез , Зарате , Милито .
Последната утакмица играја 0-0 против Фиорентина . Многу слабо , Виола без Варгас , Амаури , и други беа , а Интер очајно . Промашија пенал домашните Фиоре .
Повредени кај Интер се ,, Кастањос , Занети , Самуел , Киву .
Лани победи Удинезе 3-1 против Интер во Фриули , а ова година во Меаца 0-1 за Удине .
Удине е на 4 позиција со 52 бода , Интер на 7 позиција со 49 бода .
Според мене , Интер не прикажува многу , а од друга страна Удине игра доста добро на домашен терен , и е тешко за типување , но предност им давам на домаќините кои се во криза во последните натпевари , исто као и Интер .. ПОЗЗ