FT 75:75Италија Сериа А кошаркарска лига
Биела - Варесе
Имаме дуел помеѓу две екипи кои се со спротивна форма , Биела се 3-7 на последните 10 средби ,врзаа 3 порази во серија и паднаа на 11-тата позиција. Варесе од друга страна е 5-5 на последните 10 , игра топло ладно , во подобра форма е од Биела и се наоѓа на 8-мата позиција.
Варесе на теренот на Биела игра добро , на последните 2 гостувања има 2 победи , а на првата средба оваа сезона на домапен терен ги победија гостите со 6 разлика. Биела е екипа која зависи од двојца играчи и е со мал ростер , додека Варесе се бори за плејоф позиција и моментално делува во подобра форма. Ниедна екипа нема проблем со повреди или суспензии.
Мислам дека според формата , традиција и важноста на бодовите , Биела не би требало да биде фаворит , па одам со хендикеп на Варесе.
Тип : Варесе +3,5 @ 1.90 влог : 3/10
pred nekoj mesec vo Betcity mi go racunaa koj odi nataka e pobednikКај ги најдов мечевите тенис за денеска бе . Досега ми завршија 3 меча , една ја фатив , хас не играше воопшто , а phau ми водеше 6-1 3-0 па противникот предаде.
Уплатено ми е во бетсити . Некој да ми каже со вакво искуство дали ќе се смета победа на фау , или ќе ми збрцат и на овој меч квота 1 ?
А твојот да се предадеше ќе ти одговараше 1 коефКај ги најдов мечевите тенис за денеска бе . Досега ми завршија 3 меча , една ја фатив , хас не играше воопшто , а phau ми водеше 6-1 3-0 па противникот предаде.
Уплатено ми е во бетсити . Некој да ми каже со вакво искуство дали ќе се смета победа на фау , или ќе ми збрцат и на овој меч квота 1 ?
1. значи ќе ми ја рачунаат квотата од 1.36 за победа на фау?pred nekoj mesec vo Betcity mi go racunaa koj odi nataka e pobednik
кога ми се одложува тенис меч , од 10 меча , 9 не се во моја корист .А твојот да се предадеше ќе ти одговараше 1 коеф
Vaka sea ako e zapocnat makar eden poen gem ilisl se racuna pobednikot .t.e toj so odi ponatamu ako ne se izigra se predade pred natprevar se smeta 1,00 koef bar mene toj taka mi kaza togas vraboteniot1. значи ќе ми ја рачунаат квотата од 1.36 за победа на фау?
2. ме буни ова кој оди натака е победник , да не ми ја сметаат промашена Хас , па тој не ни играше воопшто ? Ваљда 1 коефициент е ако воопшто не игра .
кога ми се одложува тенис меч , од 10 меча , 9 не се во моја корист .
mission 2 complete next Milan..mission 1 complete ..next Malaga!
ова е прво ливче на кое паѓам со уплата за 6000 ден. финтата е то шо целиот ќар ми ојдеПа нели фати претходно на некоја друга утакмица? Ти сакаш секоја уплата да си добитен? И одма отиде ги фрли парите на Реал, па не игра со Осасуна/Гетафе...со Валенсија играше.
а рече како играш? кој ти е системот? ме мрзи да барам назад...mission 2 complete next Milan..
за среда уште нешто Монпеље 2-јче
3 дена и се мислам на милан, се си викам да не ја наместа да се мо*ам во нив сите че ја игра незе денојве..ова е прво ливче на кое паѓам со уплата за 6000 ден. финтата е то шо целиот ќар ми ојде
сега треба пак одново...
затоа за денес киево-милан 2 за 6000 денари!!! во еврогол е 1,65, а во сл е 1,60!
--- надополнето: 10 април 2012 во 11:23 ---
а рече како играш? кој ти е системот? ме мрзи да барам назад...