- Член од
- 16 јануари 2009
- Мислења
- 2.733
- Поени од реакции
- 1.068
Фенербахче(баскет) ме турна за 3к.Атлетико гг3+ олимпијакос х-2,ќе го чекав јунајдед 1 и стандард х-полувреме.... Штета кај ги видов да ги пишам....
денес вака ќе пуштам
Атлетико М - Бешикташ ГГ2пол(4.05)
Спортинг Л - Ман Сити ГГ2пол(3.9)
за 50 ден
АЗ Алкмар - Удинезе - Т1
Манчестер - Билбао - Т1
Стандард - Хановер - ГГ
Валенсија - ПСВ - ГГ
за 50 ден
Само Валенсиа ја погодивМанчестер сити-ГГ
Манчестер Јунајтед-1
Валенсиа-ПСВ-1,ГГ
Феникс-хендикеп-1
Standart-Hanover-2
или ќе јадиме леб и маргарин со растворен сок од 15 денари или ќе јадиме скара со ќебапи и кока кола на маса
Ми се допаѓа муабетов.....не е лошо децата да ги плашат со "сине ако се коцкаш,ќе јадеш маргарин и сирење,ко Џони Вајсмилер од форумот"што значи ќе јадиме маргарин и сирење овие дена
Шо му фали на јадењето бе за доручек?Одлично си еМи се допаѓа муабетов.....не е лошо децата да ги плашат со "сине ако се коцкаш,ќе јадеш маргарин и сирење,ко Џони Вајсмилер од форумот"
Ми отидоа парите за викендов па уште не отидов на прво предавање денес да ја уплатамМоже негде од денес да се уплати за утре? Има у 10 саат сабајле утакмица, 100% е според мене.
Њукасл Џетс - Голд Коуст
1 и 3+ влага па што сака нека биде Гостиве се убедливо најслаба екипа и плус им фалат 10 играчи.
коеф. за 1 е ~1.40, за 1и3+ сигурно ке биде 1.8 - 1.9
Ми се допаѓа муабетов.....не е лошо децата да ги плашат со "сине ако се коцкаш,ќе јадеш маргарин и сирење,ко Џони Вајсмилер од форумот"