- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.925
- Поени од реакции
- 41.899
Osnabruck - Heideinheim 1 @2.10
Notts County - Carlisle 1-X @16.00
абре аман таман се решив да ја лупам сингл ми ги матиш планојве. втор пат вака ми прајшda ke probam![]()
Easy Cleveland , Easy !Hemofarm - Partizan 2 1.10 66:87
Cleveland - Chicago T1 -91.5 91:112
S.Antonio - Charlotte T2 -90.5 102:72
= 4
kako igraa Wba protiv sanderlend ako izigraat taka pak a Celzi so taa odbrana katastrofalna ima da go jade za 2 ama ic ne mi e ti si znajsабре аман таман се решив да ја лупам сингл ми ги матиш планојве. втор пат вака ми прајш![]()
Абе има шанса ни блекбурн не са нешто посебно само да знаеш за астон вила нема да игра бентШто мислите има ли шанси Блекбурн-Астон Вила 2 да излезе ... по грешка ја пишав таа![]()
одиграни 11 ВБА - 0 нерешено - 0 Чекзи - 11, гол разлика ВБА 4 : 31 Челзивикаш челзи да изгуби ?
Абе за Фенербахче и Нотс каунти и јас ќе ти кажев дека е можно да испаднатОва на ФБ го видов.Не ми се верува да испадне некој ама сепак ќе ги споделам
C.Palace 2-1Ipswich 2-1Fenerbahche 2-1notts county 2-1
Tие договориле неколку трансфери за летово уште од сега, се опраа од пари земање прошлата сезона од играчи, ти стечај викаш....Блекбурн 1
Астон Вила се во финансиски проблеми и неколку фудбалер им се повредени, меѓу кои Дарен Бент
П.С Блиску се до стечај (колку што знам јас)
Јас не сум им финансиски директор, кажувам како што прочитав негде, како и да е Блекбурн според мене е 1Tие договориле неколку трансфери за летово уште од сега, се опраа од пари земање прошлата сезона од играчи, ти стечај викаш....
Бент не игра тоа е најлошо кај нив ама Блекбурн се катастрофа, така да возможно е да искочи.