коментатор
Пингвин
- Член од
- 25 февруари 2010
- Мислења
- 3.547
- Поени од реакции
- 9.457
Порт Вејл - Крy X
jas imam mn nesta za utakmicite sto gi igram,ama nikako ne vi se pogoduva,eden vika ostavi tipovi i ne objasnuvaj vaka bilo-taka bilo,drug bara objasnuvanje zs sum igral taka pa decki krajot ne vi se najduva,inaku jas imam dobra pricina zs igram taka,ne igram slucajnone znam dali ima nekoj so te prati so tipovive cisto se somnevam vprocem ti igras na iznenaduvanja nisto posebno nemas za utakmicive .Normalno e vo 38 kola nekoj favorit da kiksne a koef e 6-7 toa e nacinot na koj so ti igras nsto posebno.+ nikoj ne ti se zapnal ednostavno tipovite ti se vo pogolem broj promaseni toa e se
e toa e nacin na zastita,neli znaes kakva sorabotka imaat tie ekipi megu sebe?ocigledno ne znaes,zatoa i komentiras glupostiНе е должен да ти покажи.
А случајно ти ја отворив фб страната и гледам Емен - 2ка и прелаз 2-1.
Како можи еднаш 2ка, еднаш кец да ја типуваш ?
не 8 , 4 !еве добитно за денес
Кевин Андерсон - А. Краичек 1 1.10 малку да помножи квота
Милвоки - Вашингтон Тим2 -96.5 @1.90 кај бе вашингтон ќе даде над 96?
Далас- Њу Џерси Т2 -89.5 @1.90 Њу Џерси имат 5-6 повредени . Далас игра добра одбрана последно време , посебно дома . Максимум на Њу Џерси е 95 поена , во случај да водат 15-20 разлика уште прво полувреме далас , па полагано да се ига во второ
= 8 коефициент. Лапкајте дечиња.
Па си имаат обичај овие два тима да ја напраат 2-1 или 1-2, сите а и јас се водиме по статистиката и минати дуели помеѓу нив.Кај шкотиве сигурно ќе има една, саботата или неделата мислам дека 4-5 имаше од 2 и 3 лигаСите по интренети ја типуваат Барнет-Братфорд- два во еден што значи дека нема да излези..и дека некоја друга од истата лига ќе биди прелаз само не знаеме која
луксембург-македонија 2 1,70Има ли некој за утре некоја ептен така што е сигурна утакмица за сингл да се игра да се земе веќе некоја пара![]()
Германија-Франција-1 1.75Има ли некој за утре некоја ептен така што е сигурна утакмица за сингл да се игра да се земе веќе некоја пара![]()
Гилингам дава гол 45та мин за 1:2. Ќе врти изгледа ова.За вечер пробајте на ситно ...
Гилингам - Херефорд - 2 - 1
Думбартон - Стехеномоус - 2 - 1