Rabrobil
Seduce and Destroy
- Член од
- 1 јули 2010
- Мислења
- 886
- Поени од реакции
- 294
Паднала најверојатно, мотив повеќе за да се изиграa kako tamu da vlezeme pojse luge... ne razbiram sto e rabotava...
i 2.80 e online a ne 4.00
Паднала најверојатно, мотив повеќе за да се изиграa kako tamu da vlezeme pojse luge... ne razbiram sto e rabotava...
i 2.80 e online a ne 4.00
Мислиш мотив помалку... коефициент чим паѓа значи има голема уплата тамууу, а сите знаеме што се дешава со паблик бет! него од кај ти се утакмициве може и ние да влеземе таму... за да ни стигаат у инбокс...Паднала најверојатно, мотив повеќе за да се изигра
Затворена е групата и лимитирана на 65 членови (ако не ми верувате ке пратам слика не е проблем)Мислиш мотив помалку... коефициент чим паѓа значи има голема уплата тамууу, а сите знаеме што се дешава со паблик бет! него од кај ти се утакмициве може и ние да влеземе таму... за да ни стигаат у инбокс...
дечково е стварно луд , дај кој се знае со него нека му предложи една фан страна да направи за типови па нека ги пишува тамо па да заработиме и ние некој денар ...http://www.facebook.com/ace.jovanovski ne znam dali treba da si prijatel za da moze da gi gledas slikite
Ставај овде типови што ќе ти ги пратат. Ако сакаш да ги споделиш мислам.Затворена е групата и лимитирана на 65 членови (ако не ми верувате ке пратам слика не е проблем)
Bucaramanga - Chico 0-1 KRAJУтакмиците ги добивам некогаш и 10 мин пред почеток (нов сум у групата за типување) така да уште се неам уходано ко што треба, затоа ти реков некогаш праќааат утакмици што се потребни онлајн акаунти за да ја уплатиш касно навечер, оваа ко што глеам не влезе така да ти реков дека не се дојави него само прогнози со континуирано пратење на тимовите, ке бидам активен овде и ке ставам кога ке можам тоа што ке ми праќаат ако земе еден да земат сите
EDIT
Еве сеа ми стигна
Bucaramanga - Chico 1 kvota 4.00
Не испадна тоа е тоаBucaramanga - Chico 0-1 KRAJ
Мислам дека е прво полувреме 3+може некој да ми каже како се пише систем ?
и што значи G1P3+
Ваљда гол да дадат два тима прво полувреме + да биде 3+ во првото полувреме.. Зошто типов што фана 600.000 ја имаше Барнсли Бирмингем така изиграно а заврши 1-2 полувреме и 1-3 краен резултат. Исто заврши и Мкдонс 2-1 / 2-1 и таа ја фаќаможе некој да ми каже како се пише систем ?
и што значи G1P3+
за денеска :
Basel - Bayern GG @1.95
Marseille - Inter 1 Draw No bet @1.50 1:0
Cleveland - N.Orleans (+5.5) 2 @1.90 84:89
4 коефициент ( со марсеј нерешено ) , и 6 коеф. со победа.