Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Реал еднаш ќе ги пишеш и ќе те заебат, све да ви ебам по список на сите што играа!

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.862
Поени од реакции
6.896
Штотуку дознавме (n) Да ви ебам местачката, кладилничарска мафија да ви ебам. Цела Европа, цел фудбал го контролираат еј! Немаше кој не ја играше Реал во разни комбинации со 2-ка. И нормално во 93-та си примија.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Штотуку дознавме (n) Да ви ебам местачката, кладилничарска мафија да ви ебам. Цела Европа, цел фудбал го контролираат еј! Немаше кој не ја играше Реал во разни комбинации со 2-ка. И нормално во 93-та си примија.
Bwin си направија ќар, за други ич не ги боли :icon_lol:

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Јас ги играв реал 0-2 гола на еден и нерешено на друг тикет сеа местенка ли е не ли е не ја ни гледав па да коментирам.

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
Да им ебам мајката гомнарска, знаев дека не треба да ги играм и не ги изиграв
тој мурињо копиле се испра се испра се препра од бвин..

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
кажвајте Наполи - Челзи ама со добри аргументи !

Наполи дома е солиден,вечерва ги има на располагање скоро сите играчи(мислам Канаваро ќе недостига во одбраната),не смеат да примат гол,а дали имаат снага да нападнат вечерва ?? огромен прашалник

Челзи е непрепознатлива екипа годинава,често знае да изненади во негативен смисол. има играчки имиња(Торес,Мата,Есиен,Меирелеш,Ивановиќ,Луиз,Чех),имиња кои не се почитувани во противничките табори во Премиер лигата. дали тие имиња им требаше предизвик како ЛШ да “распалат“ или Боаш така добро ги има измешано што не можат да се снајдат еден покрај друг

тежок натпревар за типување,повеќе ќе се знае по почетното испитување на силите,негде по половина час,да не останам само на кратка анализа ќе типувам 0-2 гола вечерва

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
море местачи бреееееееееее................ ме искинаа... не бива вака!

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
O.Ljubljana - Alba Volan 2
Домаќиниве без двајцата стандардни голмани, ќе им брани некое детуле.Квота паџа али добра за сингл.
Секако на ваша одговорност.
aj da mi kazis samo od kaj ti bese informacijava steta so sea ja vidov inaku ke te popravev porano za Olimpija prviot golman branese ;)

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
PREDLOG
Penarol 2/1
ако има некој онлајн акаунт нека си ја проба среќата
јас немам :(

(vasko)

SiMply the Best
Член од
3 јули 2008
Мислења
57
Поени од реакции
2
Дечки ако е заинтересиран некој за дојава во сабота нека кажи. Дојавата е со коефициент 30. Дојаваta ја продава еден чоек кој ретко греши, затоа што јас купив од кај него денес и фатив. денес ми ја даде како дојава swindon - shwersbery - -(0-1 )-( 2-1) крај....ќе ставам и слика ако не верувате. саботата исто купив од кај него и тогаш бев добитен. leyton orient - scuntrop 1-2 ја имав. (1-0) - (1-3) крај....како можам да ставам слика да видите?

Kajgana Shop

На врв Bottom