2:0 FTFenerbahce - Besiktas 1 @ 1.90
Морав да те цитирам... 3/3 ги промаши со коеф 1.2-1.3За поголема уплата ..
Ajax 1
Juventus 1
G.Rangers 1
Дека ќе ме цитира некој, сигурен бев. Јбг, се случува и тоаМорав да те цитирам... 3/3 ги промаши со коеф 1.2-1.3
moze, 56 denari e minimalna uplatamoze na livce so 8 utakmici da pisam 6/8?
ok falamoze, 56 denari e minimalna uplata
њујорк - јута (+4.5) 2 хен @1.90
атланта - феникс 1 @ 1.30
Трчав да ја уплатам њујорк дур не затворела кладилницата. Њујорк ќе се без стадемаер , починал брат му денеска. А и со него беа за никаде . Од друга страна Јута е во добра форма , го победија лејкерси пред два дена со 9 разлика. Немогуче да не се одигра. Пробајте онлајн , ама сигурно се сменети квотите.
Атланта има 2 порази по ред , не ми е мерак баш против феникс што играат , оти Феникс се тим со две лица , ама не би требало трет пораз во низа во никој случај да се случи.
њујорк - јута (+4.5) 2 хен @1.90
атланта - феникс 1 @ 1.30
Трчав да ја уплатам њујорк дур не затворела кладилницата. Њујорк ќе се без стадемаер , починал брат му денеска. А и со него беа за никаде . Од друга страна Јута е во добра форма , го победија лејкерси пред два дена со 9 разлика. Немогуче да не се одигра. Пробајте онлајн , ама сигурно се сменети квотите.
Атланта има 2 порази по ред , не ми е мерак баш против феникс што играат , оти Феникс се тим со две лица , ама не би требало трет пораз во низа во никој случај да се случи.