Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.962
Поени од реакции
9.593
за сите заинтересирани кои сакаат да ни се приклучат во групата на ФБ нека ме контактираат во порака p.s Групата е за типување

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.302
Поени од реакции
3.345
Gi facam Novara - x,Lecce - x, Juventus- x,Roma- 1,Fiorentina- 1, pagjam na Kievo- Parma ja imav x a taja 2 izleze so avto gol:tapp: so 30 den. ce im zemev dobri 23 000...srekjo moja kade li si ??? :confused:

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
за вечер
атланта-феникс 1
ливерпул-тотенхем тотенхем дава гол
басано 0-2 гола

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
21:00 Гранада - Малага 1/2, 7+

Ајде малце среќа!

А

Анноун

Гостин
њујорк - јута (+4.5) 2 хен @1.90
атланта - феникс 1 @ 1.30

Трчав да ја уплатам њујорк дур не затворела кладилницата. Њујорк ќе се без стадемаер , починал брат му денеска. А и со него беа за никаде . Од друга страна Јута е во добра форма , го победија лејкерси пред два дена со 9 разлика. Немогуче да не се одигра. Пробајте онлајн , ама сигурно се сменети квотите.

Атланта има 2 порази по ред , не ми е мерак баш против феникс што играат , оти Феникс се тим со две лица , ама не би требало трет пораз во низа во никој случај да се случи.

Член од
11 јануари 2011
Мислења
31
Поени од реакции
21

Трчав да ја уплатам њујорк дур не затворела кладилницата. Њујорк ќе се без стадемаер , починал брат му денеска. А и со него беа за никаде . Од друга страна Јута е во добра форма , го победија лејкерси пред два дена со 9 разлика. Немогуче да не се одигра. Пробајте онлајн , ама сигурно се сменети квотите.

Атланта има 2 порази по ред , не ми е мерак баш против феникс што играат , оти Феникс се тим со две лица , ама не би требало трет пораз во низа во никој случај да се случи.

I ete se sluci po tret pat :sleep:

А

Анноун

Гостин

:tapp: Њујорк не само без Амаре , туку и ентони се повредил по само 5 минути игра , и со младинците ги победиле комплетната Јута :tapp:

А атланта не смеев да ја пишам , не знаев дека баш синоќа дедо Стив Неш полнел 38 години , па решил да прослави со страшен дабл-дабл за победа.

Некојпат џабе и добро инфо и да најдеш , ако несака ...

Kajgana Shop

На врв Bottom