Тешко, тешко 3:0 за Athletic Bilbao 24' бравос !!!Boston - Charlotte Т1+ @ 1.90
Клај си пари - земи си пари !!! Овде треба Бостон да дај поќе од 97 коша
Athletic Bilbao - Mirandes 1-1&3+ @ 2.70
Ова е малце ризична, ама мислам дека ќе ги наполнат !!!
Аууу за Бостон уште 3 поени фалеаBoston - Charlotte Т1+ @ 1.90
Клај си пари - земи си пари !!! Овде треба Бостон да дај поќе од 97 коша
Athletic Bilbao - Mirandes 1-1&3+ @ 2.70
Ова е малце ризична, ама мислам дека ќе ги наполнат !!!
Абе среда сме денес. Уште од сега уплаќаш за сабота?Everton - Chelsea 2 @ 2.20
Sanderlend - Arsenal 2 @ 2.10
Everton imaat izgubeno samo 2 od 10 utakmici protiv Chelsea. City i Chelsea nekako delat ista sudbina koa igraat na GoodisonEverton - Chelsea 2 @ 2.20
Sanderlend - Arsenal 2 @ 2.10
Dvojna sansa mu e majkata za niv 1.40 e, ama mislam deka e redno Celzi da pobedeEverton imaat izgubeno samo 2 od 10 utakmici protiv Chelzi koa igraat doma. City i Chelsea nekako delat ista sudbina koa igraat na Goodison
Sunderland e u fantasticna forma, zadnji 5 utakmici doma imat 4 pobedi i edna neresno (vklucuvajki ja pobedata nad City) O'Nil gi stegna i vo odbrana.Ke bide interesna utakmica.
Ne za djabe se daeni tolkavi koeficienti, ali normalno nekad tradicijata nema nikakva uloga, zavisi momentalnta forma na timot, povredeni i itn.
Ako mislis deka ke pobedat pukaj gi
Мислам дека по супер тип слично нешто ми се имаше задесено (ако не си играл системи и други врагови)уплатив во златна копачка
мекхејл - лепченко 1 2-0
викмајер - крајбас 1 предадено од крајбас
гана - замбија 1x
барселона - валеснија 1 СУПЕР ТИП 1.40
Знам дека предадениот меч ќе го сметаат квота 1 .
Е сега , усплов за супер тип е да се сврзе со 3 други меча . да ми каже дали некој имал слично искуство , дали при потенцијална исплата барселона ќе ми ја сметаат со квота 1.4 , или ќе ми ја пресметат со нормалната од 1.30 ?