- Член од
- 26 октомври 2008
- Мислења
- 615
- Поени од реакции
- 377
Mersin - Kayseri 0-2 gola
Jesenice - Vienna 2 hokej austrija
Jesenice - Vienna 2 hokej austrija
Го ВЛАДЕАМ РАКОМЕТОТ...Вчерашните ракометни типови влегоа...
За денес...
Унгарија-Словенија Словенија дава 27 гола
Засега Словенците се покажаа во одлично светло.....
Покрај Македонија можеби се едно од најпријатните изненадувања на првенството.....Ги гледав речиси сите нивни мечеви...
Играат модерен без ракомет,со многу трчање,со доста комбинаторика во нападот...
На сите мечеви беа над 28 +,освен со Франција,кога паднаа во вториот дел,прво полувреме имаа 15 гола....,со оглед дека на Французите тој меч им беше финале не е неочекувано шо подзастанаа во второ полувреме,сепак и Омејер им фати неколку чисти зицери иначе лесно ќе одеа и до 30 гола....
Сепак да ја држиш ти до последна секунда една Франција во страв за победа е навистина голема работа....
Унгарците се посраа во неделата,имаат сеуште шанси за понатаму....
Имаат 3 бода,со евентуална победа би имале 5 бода,и ќе го чекаат решавачкиот меч со Хрватска во последно коло....
Сепак по она шо го видов од нив,не би играл на нив,немаат игра,нешто слично како Србите....
Франција-Хрватска..Франција -26.5 гола...
Со оглед дека ова е КЛАНИЦА,а и не би се осудил да го типувам конечниот резултат на мечот,мислам дека е подобро да се изигра на Французите дека нема да дадат многу голови..
Со Словенците се изнамачија кутрите,нападот чкрипи,чкрипи.......уште малку моторот ќе зариба....
Хрватска ја има можеби најсилната одбрана...(реално гледано)од цело ЕП...
Ова ќе биди меч да се биди или не за двете селекции,нема да има лесни голови.....ќе има тензија...
Очекувам меч со многу малку голови,во спортлајф границата е 49.5,но не би се осудил да ја типувам вака......
Шпанија-Исланд...1
Со победа фуријата го заверува пласманот во полуфинале,иако имаат најлесен распоред од сите фаворити......
Последно коло играат со Словенија...
Но не ми се верува да калкулираат и да чекаат до последно коло,треба да си ја завршат работата уште денес и после да си ги одмараат главните играчи за саботното полуфинале....
Глуп шо не те послушавFrance - Croatia 2 @ 2.20
Anderlecht - Gent 1 @ 1.75
WIN WIN WINFrance - Croatia 2 @ 2.20
Anderlecht - Gent 1 @ 1.75
WIN WIN WIN
Ќе постирам и за утре, Милош послушај ме
па добар сум билКардиф 1
Андерлехт 1 и 2-3
Мирандес ГГ
Не верувам 1-1 да испадне,ама 3+ ќе испадне...само мое мислењеBarcelona - Real Madrid 1-1&3+ @ 3.40
Не биди идиот,ако сакаш да фатиш,стај ја Шведска 2ка.Утре ни ги ебам ни ги сечам
Данска-Шведска-1 1.35
Бриж-Локерен-1 1.55
Генчербири-Бурсаспорт -1 2.30
Мечелен-Генк-2 2.50
среќно!