Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
Кој ќар ако Данска биде 3та у група?
Се бори за 5то место а со тоа игра квалификации за Олимпијада, ако веќе немаат обезбедено плсман...!!

Македонија се товари ли се товари, коефициентот паѓа ли паѓа....маааајко...!!

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.328
Поени од реакции
5.304
Chievo - Siena 1 @ 2.45
Kadan - Sumperk 1 @ 1.65 (hokej)
Serbia - Macedonia 2 @ 1.60
Dallas - Minnesota 1 @ 1.40

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.276
Поени од реакции
8.419
За трето место во групата се борат, ке играт за 5то место.
Се бори за 5то место а со тоа игра квалификации за Олимпијада, ако веќе немаат обезбедено плсман...!!

Македонија се товари ли се товари, коефициентот паѓа ли паѓа....маааајко...!!
Тема!

Извадок:
2.ДАНСКА како втора на светското обезбедува место во КВАЛИФИКАЦИСКАТА ГРУПА БРОЈ 1
Има обезбедено квалификации итоа на домашен терен... зошто би си зимале ризик од повреда?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Да се испробам и денеска :D

Фенер-2
Сенегал-2
Бриж-1
Еупен-1
Наполи-ГГ
Ливерпул-Xпп
Барса-ГГ3+
Лутон-1
Коринтијас-2

па комбинирајте :)

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Еј замислете, Шведска ја тепа Данска, Полска ја тепа Германија со 2 разлика и уште колку пари ќе се стави на Македонија тогаш. Абе јас се шо зедов во 2недели на спортска, се ќе ставам и + ќе барам кредит од банка... :D

Инаку најсигурни за денес ми се 1.U. Espanola - Tigres 1 @ 1.80 и 2. Napoli - Inter 0-2 @ 1.70 .

1.
Tigres registered only 2-3 regulars for Copa Libertadores, and neither of them even made the trip to Chile, leaving them only with some reserves and youngsters. Not interested probably because their squad can't handle both tournaments, or the long trips, and they always favor the local league (even the teams playing in the Champions League).
2.
Интер ко Интер игра да не прими гол, а не да даде повеќе од противникот, ако се земе во предвид дека играат според мене на најтешкото гостување во Италија, Раниери ќе игра дефанзивно (тој и против Лече ќе игра така, а камоли против Наполи) . Лани изиграја исто во купот 0-0 и на пенали отидовме понатаму, а колку шо ми теквит од ко се вратени Наполи прва лига, Интер еден гол имаат постигнато таму во 4-5 натпревари. А и добар коефицент има, очекував 1.55 или 1.60 така нешто.

пс.
Шо мислите за Федерер - Надал? Јас мислам дека "лесно" ќе помине Федерер, Надал не е во некоја форма колку шо гледам, а Федерер игра добро.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Дабл предлог од Мене :
Македонија 1.60 ( како и да завршат другите, сепак Србите без најдобрите играчи, плус играме на домашен терен, за публика ако треба ќе тепаме)
Хрватска 1.75 ( Само Шпанија може да се надигрува со Хрватите моментално , меч да се биде или не)

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Македонија е 1.75 во депортиво и премиер, just saying...

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
Kakvi svinji se ovie od kopacka ej!!! za nas padnal na 1.45 a za srbija e 2.00... sto znaci deka ne raste propocionalno... videte kolkav rate zimaat kopilinjata od 0.55 c c c ... sve da im eb*m!

Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308
Eh da dade Gospod ovie Svedska vekje nikogas da ne igraat na evropsko ili svetsko prvenstvo rakomet , kakvo mestenje da ja gledas od vselenski brod kje vidis deka e pustena utakmica...Sramovi:sick::sick::sick:(n)(n)(n):facepalm:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Eh da dade Gospod ovie Svedska vekje nikogas da ne igraat na evropsko ili svetsko prvenstvo rakomet , kakvo mestenje da ja gledas od vselenski brod kje vidis deka e pustena utakmica...Sramovi:sick::sick::sick:(n)(n)(n):facepalm:

Цело време ја играме македониј со србија 2ка, и кажуваме дека нас србиве че ни ја пушта пошто сме комши пошто имаме некоја живеачка и ни треба бодој, и сеа аналогно на то Шведска со Данска нормално дека че има пуштање, то ти е исто брату како и нашето незнам шо има толку срамови. Или нас ако ни ја пушта нив не смеј :S?

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457
Ст. Труден - Вестерло 1 2.1 20:30

Ст. Труден се последнопласирана екипа во Белгија и им е потребен секој бод. За овој натпревар тие ке бидат без
голман: Van Crombrugge 1/0
напад: Andrade 0/0, Reza 18/10(овој им е клучен играч), Bertjens 7/0
средина: Daerden 14/1, Taelemans 6/0
А во тимот се враќаат: defender Bysens 15/1, attack Okotie 8/1, midfielder Christ 9/1.
Вестерло имаат доста проблеми со играчите и им недостигаат дури 12 играчи. Ке брани третиот голман а имаат доста проблеми во нападот и одбраната.
голмани: Deelkens 16/0, Roef 1/0
одбрана: Vanaudenaerde 5/0, Cardoso 6/0, Van Hout 9/0, Wils 11/2, Cabeke 13/0, De Greef 20/0
средина: De Petter 20/3
напад: Arbeitman 9/4, Owusu 8/2, Marcao 5/1
Во тимот се враќаат: midfielder Farsi 11/0, attack Dekelver 16/2.
Вестерло има гол разлика од 18:37 а играчите кои отсуствуваат за овој натпревар постигнале вкупно 12 погодоци.

Kajgana Shop

На врв Bottom