Tип на денот (Читај правила во прв пост)

А

Анноун

Гостин
хахахахаха . не е можно . пуштив стрим , еспањол тиња жива , го видов вториот гол што им го бапнаа и изгазив и стрим и компјутер и глава ме акна , цел ден нервози и со нашиве репрезантации. во кревет пуштам livescore.com , викам чекај да видам шугиве како завршиле , да не намалиле , сакав да отпаднат сигурно од купот веќе кога ме сјебаа. Кога го видов резултатот , вака ги немам ококорени очите од комшиката гола кога ја видов од тераса како клинец.

100 евра повеќе , има разлика . Местена , неместена , мање битно . ;)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Пола ливче ми е скинато али вреде за 3-те гола на Еспањол, ќе ми го признаат ајде ако биде и ел класико х2 ќе го залепам со плунка :D

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
18:15 Rusija - Francuska H2 @ 1.90 | T2 + @ 1.90 (handball)
Франција се главни фаворити за овојување на ова европско првенство. Во првото коло изгубија од Шпанија 26:29, додека Русија изигра нерешено со Унгарија 31:31.
Русите примија многу голови од просечна екипа, затоа мислам дека дека Франција ќе дадат се од себе за да победа и тоа со што поголема разлика. Може да се проба и Франција +голови, истот така 1.90 коеф.
Мислам дека хендикепот нема да биде повеќе од (5.5 / 6.5).

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Оlympiakos - CSKA Moscow +154,5 @ 1.90

Олимпијакос има просек 78.2 поени по натпревар, додека ЦСКА има висови 87.0 поен по натпревар. Кај Олимпијакос после повреда се враќа најдобриот играч Василис Спанулис (19.8 поени просек). И двете екипи често влегува + во групите, ЦСКА речиси секоја утакмица даваше преку 80 кошеви. Според мене тие се најголеми фаворити за освојување, Крстич, Тедосич, Кириленко, одличен тим имаат. Утре очекувам доста добра утакмица, со многу кошеви и лесно да помине оваа граница.

Unics Kazan - Fenerbahce - 1 @ 1.55

Уникс игра добра оваа сезона. Играат пред се добра одбрана , не ми даваат на противникот да постигне многу кошеви. Го имаат одличниот Хенри Домеркант на кој ако му тргне шутот лесно постигнува 20+ кошеви. Имаат два одлични високи играчи Samoylenko и Savrsenko. Фенербахче има солидно тимче, но мислам дека нема што да бараат утре во Казан. Може да се проба и H1(-4,5) @ 1.90.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
Кој малер сум значи ... Рома се прекина и паѓам ако не ја преиграат или нешо слично елеллеле :mad:
И мене вака ми направија за Рома, ја мислев добитен... идам денеска да подигнам, ми вели овај 'Друже, ова не ти е добитно, така и така...' :confused:

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
за денеска
франција-русија 1
исланд-норвешка 1
шпанија-унгарија 1
бостон-торонто 1
за едно 500 денари.