split je na tablici 8, varazdin 16 ... do sada su 2 pta igrali 1 pobjeda splita, 1 nerjeseno -- PRAVA ISTINA---- varazdin ako u sljedeca 3 kola ne sakupi minimalno 6 bodova ispada iz lige, a to je nedopustivo. ako ispadne iz lige cijela Varazdinsko-Medimurska zupanija nema vise predstavnika u 1 Hl ligi. a previse se ulaze u taj klub -- javnost znade za sve dugove ali tijekom ove male stanke zbo igranja repki posegnuti su neki dogovori sa politicke i nogometne starne kako bi osigurali opstanak varazdina. -- TE INFORMACIJE SU 100% sigurne, ali dali ce krenuti BODOVI od ovog kola to nije 100%, ali JA VJERUJEM da moze barem X izvuci u ovoj tekmi.. -- PA IGRAMO 1X @ 2.10 a HRABRIJI slobodno stave cistu 1 kvota 4.60 ... a 100% prolazi .. oba daju gol 1.70 ... OVO JE ZA SREDNJI ULOG --znaci IGRAMO 1x @ 2.10 SIGURNOST 90% -- IGRAMO .. oba daju gol ... SIGURNOST 100% --- IGRAMO cistu 1 @ 4.60 .. SIGURNOST 60% Јас ќе ја пробам на мал влог
Cibaliju uhvatio virus
Cibalia danas krece za zagreb bez bolesnih Vitaica, Kujundzije, Jonjica, Radotica I Pulica. Kvota na domacine Lucko je u velikom padu jos od juce! Sada je trenutno oko 2 i predpostavljam da ce jos padati! И ова не е лошо
Novi Pazar 1, dobio sam utakmicu od druga iz NPa koji mi je potvrdio da je utakmica namestena u korist pazaraca...kvota u padu a i blokirana u nekim kladionicama...srecno i puno pozdrava
tako je imam istu informaciju da su Turci kupili utakmicu... A da ja napomenem Radnicki Keragujevac -1.... samo rokajte......pozz --- надополнето: Sep 10, 2011 2:43 PM ---
Матер му ебам шо сега се прибирам и не ги видов утакмициве побрзо
ццц
се извинувам за дупли пост
Молде - Бран
мала анализа
последните 18 утакмици 5 прелази 2у1 / 1у2, 3 утакмици 7+, 11 утакмици гг3&+, 14 утакмици 3+. Можно е да биде прелаз, но и на Бран му требаат бодови за Европа. Јас ке ја изиграм на поситно.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.