- Член од
- 26 септември 2012
- Мислења
- 8.342
- Поени од реакции
- 7.097
Стромгостет Т1 2+
Копенхаген 2
Лилестром ГГ
Копенхаген 2
Лилестром ГГ
без разлика у која кладилница ти е уплатено ливчето , не се важат продолженијата ( се важат само регуларните минути ), така да не ти е добитно ливчетоздраво...ве молам некој да ми одговори бидејќи воопшто не сум упатена во обложување: се важат ли продолженија во betcity? имено,ставив кец на финалето во фудбал...сум фатила или?
Во Бет си важат и продолженија за сите спортови...само за во овој случај не сум баш сигурен...без разлика у која кладилница ти е уплатено ливчето , не се важат продолженијата ( се важат само регуларните минути ), така да не ти е добитно ливчето
до сега не сум видел у некоја кладионица да се важат и продуженијата посебно у фудбал а другите спортови мош се важат, мош сум грешка и ја , затоа шо и да играш ке прашаш у кладионицата шо го уплакаш ливчетоВо Бет си важат и продолженија за сите спортови...само за во овој случај не сум баш сигурен...
Инаку за баскет пред се важи победа и на 5тто продолжение, исто така и поените на играчите/головите се важат во продолженија.
Ако квотата ти е 1.60-1.65 тогаш е добитно, доколку е околу 2.30-2.40 така нешто тогаш значи е за регуларно време вклучувајќи ја и можноста нерешено што значи во тој случај е недобитно.здраво...ве молам некој да ми одговори бидејќи воопшто не сум упатена во обложување: се важат ли продолженија во betcity? имено,ставив кец на финалето во фудбал...сум фатила или?