Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Група на ФБ малку потешко би функционирала,башка сите ќе сакаат да бидат членови на истата и ќе биде многу непрегледна,барем според мене.

Нов подфорум би било најпогодно за сите.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Магла имаше на утакмицава прст пред око не се гледаше..можно е да се доигра утре кој ги знае.Имаше преност на спортклуб+.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Група на ФБ малку потешко би функционирала,башка сите ќе сакаат да бидат членови на истата и ќе биде многу непрегледна,барем според мене.

Нов подфорум би било најпогодно за сите.
btw глеам денеска имало утакмица од Серија Ц,завршила со 6+.
И пред една недела мислам дека имаше две утакмици од Серија Ц,едната заврши 6+,а другата 7+

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Подфорум би било добро и доста прегледно ние лани пробавме нешто такво клик со цел и нови луге да се привлечат ама типично за ова поднебје повекето сакаат да се паразити и ништо не излезе од тоа.
Кај е најдобро да се обратиме па да видиме шо ке бит зш од оваа тема аир нема

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
За сите што ја имате Пакос Фереира утре ќе се доиграат тие 15 минути од 17:00.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
предлагам ти сега пауза од спортска додека не ти го тргне... или прај си нов профил друго чаре нема!
пс. одложена ми е фереира у 76та мин....у спортлајф 1 коеф ?
Се важи резултатот до таа минута :D

white_eagle

: : stuck in void : :
Член од
21 јануари 2008
Мислења
953
Поени од реакции
716
Port Vale - Wimbledon English League 2 фикс 2 @7.00 или X2 @ 2.60

Играат првиот со последниот, сите знаеме колку се сомнителни таквите натпревари, особено во пониските лиги, а плус последниот нема пораз 5 натпревари по ред и од 3те меѓусебни има 2 победи и 1 реми. Коефициентот за 2ка е одличен за на ситно :)

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.323
Поени од реакции
5.297
Имаше едно време една група затворена на фејсбук убо функционираше, се вадеше убо профит од неа, бевме негде од почеток 30тина члена, многу бевме и многу постираја и типовите одеа на долу и не беше убо, после се намали групата на 15-20 члена функционираше одлично и убо пари се вадеше, ама едно време никој не постираше и се распадна групата. Подобро е со група, барем ќе се знајме членојте, овде и кој шо треба и кој шо не треба ќе постира...

Член од
19 март 2011
Мислења
565
Поени од реакции
256
Имаше едно време една група затворена на фејсбук убо функционираше, се вадеше убо профит од неа, бевме негде од почеток 30тина члена, многу бевме и многу постираја и типовите одеа на долу и не беше убо, после се намали групата на 15-20 члена функционираше одлично и убо пари се вадеше, ама едно време никој не постираше и се распадна групата. Подобро е со група, барем ќе се знајме членојте, овде и кој шо треба и кој шо не треба ќе постира...
Јас мислам дека тука со подфоруми ке биде подобро, за секој спорт да биде посебно сместено, а така на фб некако ќе биде понепрегледно...

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Јас мислам дека тука со подфоруми ке биде подобро, за секој спорт да биде посебно сместено, а така на фб некако ќе биде понепрегледно...
Да уште и да се отвори подфорум ќе биде добро но тешко..

Kajgana Shop

На врв Bottom