TВ права за спортски настани

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.286
Поени од реакции
8.530
Од кај инфово за 4 Премиум?
Имаше изјава таква од тој што е директор на Arena Sport.

Mogu samo da kažem da ćemo već za ovaj vikend na Areninim kanalima imati blizu 120 prenosa uživo, da ćemo od 11. aprila početi sa emitovanjem Arena Premium 4 kanala, a da ćemo do početka nove sportske sezone naše gledaoce obradovati sa još sportskih kanala od kojih će neki biti tematski. Na kraju bih želeo da se zahvalim svim zaposlenima bez čijeg profesionalizma ovaj uspeh ne bi bio moguć, zbog čega smo svi zajedno ponosni na ono što smo postigli. Ovo je uspeh svih nas. Ovo nije uspeh samo Arene i Telekoma, ovo je uspeh naše Srbije", ponosno ističe Nebojša Žugić
Автоматски споено мислење:

Додека пак генералниот директор на Телеком Србија најави дека следниот месец пуштаат платформа слична на Netflix.

Последно уредено:

JB00F

DDoS
Член од
21 јануари 2014
Мислења
3.580
Поени од реакции
2.939
Имаше изјава таква од тој што е директор на Arena Sport.

Автоматски споено мислење:

Додека пак генералниот директор на Телеком Србија најави дека следниот месец пуштаат платформа слична на Netflix.

Не се надевам туку ќе мораат да го пуштат нашиве А4П. Чим е во премиум сигурно битни преноси ќе напукаат и таму, а еве цела сабота се од мотогп и ф1 имаат таму.

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.286
Поени од реакции
8.530
Не се надевам туку ќе мораат да го пуштат нашиве А4П. Чим е во премиум сигурно битни преноси ќе напукаат и таму, а еве цела сабота се од мотогп и ф1 имаат таму.
Единствено да ги напнеме операторите и да реагираат за да може Arena Sport сите канали да се пуштат.

Мене ми е битен колку толку тенисот а другото не ме интересира многу од спорт но ете плаќаш па би требало да го има и останатото понуда од тие канали ако веќе содржините имаат права да се емитуваат во Македонија.

Исто вака поодамна беше и со Sport klub. Доста Sport klub канали ги немаа тв операторите во Македонија па се гледаше само 2-3 канали и по некоја година пуштија цела понуда пакет.

JB00F

DDoS
Член од
21 јануари 2014
Мислења
3.580
Поени од реакции
2.939
Единствено да ги напнеме операторите и да реагираат за да може Arena Sport сите канали да се пуштат.

Мене ми е битен колку толку тенисот а другото не ме интересира многу од спорт но ете плаќаш па би требало да го има и останатото понуда од тие канали ако веќе содржините имаат права да се емитуваат во Македонија.

Исто вака поодамна беше и со Sport klub. Доста Sport klub канали ги немаа тв операторите во Македонија па се гледаше само 2-3 канали и по некоја година пуштија цела понуда пакет.
Нема врска денес ќе е формула на тие утре фудбал задутре тенис. Се надевам и Арена ќе ги извести да го пуштат одма.

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.286
Поени од реакции
8.530
Нема врска денес ќе е формула на тие утре фудбал задутре тенис. Се надевам и Арена ќе ги извести да го пуштат одма.
Тешко дека ќе се случи тоа одма. Верувам дека ќе се пуштат тоа им е интерес и работа, мора да го комплетираат спортскиот пакет сите тв оператори по гасењево на Sport klub но сепак ќе потраае некој месеци повеќе.

И да сакаат да ги пуштат сите други Arena Sport канали покрај што самата Arena мора да пушти амин мислам и АВМУ треба да одобри да ги регистрираат во понуда каналите кај секој тв оператор. И така ќе почекаме до нивно пуштање.

Kajgana Shop

На врв Bottom