Greska si ne si videl ubavo na arena premium 1 i 2 se treninzite i trkata na f1Сакавте Арена, еве следен викенд на ниеден канал 1-10 и 3 Премиум не гледам пренос Ф1 (квалификации) и МотоГП (спринт). Вие барајте да ви гасат СК...
Не знам каде си видел ти, тренинзите да, се на Арена 1 Премиум, ама сабота формула квалификации немаат ни на сајт ни на ЕПГ на Телеком сега видов на ниеден канал, МотоГП па ништо нема а Сабота е спринт трка одма после Ф1. Во 18 и 19 се, на сите канали имаат други преноси. За Недела уште нема ништо. Ми се чини дека ни го турија немиен.Greska si ne si videl ubavo na arena premium 1 i 2 se treninzite i trkata na f1
Moto gp kvalifikacii se na arena premium 2 a za f1 neznam.kade ke bidat kvalifikaciiteНе знам каде си видел ти, тренинзите да, се на Арена 1 Премиум, ама сабота формула квалификации немаат ни на сајт ни на ЕПГ на Телеком сега видов на ниеден канал, МотоГП па ништо нема а Сабота е спринт трка одма после Ф1. Во 18 и 19 се, на сите канали имаат други преноси. За Недела уште нема ништо. Ми се чини дека ни го турија немиен.
На новиот канал ќе иде све тоа , како и да се вика не знам.Не знам каде си видел ти, тренинзите да, се на Арена 1 Премиум, ама сабота формула квалификации немаат ни на сајт ни на ЕПГ на Телеком сега видов на ниеден канал, МотоГП па ништо нема а Сабота е спринт трка одма после Ф1. Во 18 и 19 се, на сите канали имаат други преноси. За Недела уште нема ништо. Ми се чини дека ни го турија немиен.
Па би требало Телеком Србија да дозволат за Македонија да ги има ако сакаат и во Македонија да им се гледа целата понуда од спорт.Дури Телеком Србија не ги пуштат каналите Apена спорт 6-10 за Македонија тешко дека Телеком ќе ги пушти.
Кој? Џабе би иделе на нов ако не го пуштат кај нас. Тотално бескорисен би бил.На новиот канал ќе иде све тоа , како и да се вика не знам.
Кој? Џабе би иделе на нов ако не го пуштат кај нас. Тотално бескорисен би бил.
Автоматски споено мислење:
Едит: Сега гледам Arena Sport TV program danas, šema, uživo prenos на крај на листата има канал без слика и без име на кој се сите преноси Ф1 и МотоГП во Сабота. Ако направат вака нека се гонат у 3 лепе и они и операториве. Чукаришка лига ќе пуштаат на Арена 4+, а формула квалификации и трки ќе идат на Арена 34920402 кој прашање кој воопшто ќе го има.
Прегледај го приврзокот 448044
Arena Sport планираат и уште Arena Sport тематски канали од кој еден треба да биде за тенис ама тоа веројатно понатаму не сега за брзо.Денес само еден канал врти тенисот , а на Арена 5 има репризи од атлетика...
Изгледа немаат уште повеќе коментатори да покриваат за тенис. И на Спортклуб идеа натпревари без коментар.
Од кај инфово за 4 Премиум?Arena Sport планираат и уште Arena Sport тематски канали од кој еден треба да биде за тенис ама тоа веројатно понатаму не сега за брзо.
Засега само Arena Premium 4 канал ќе пуштат но дали и во Македонија уште не се знае. Да се надеваме кај нас во иднина дека сите Arena канали ќе може да ги гледаме.