TВ права за спортски настани

Член од
19 март 2013
Мислења
3.690
Поени од реакции
5.807
Првенства , ЛШ , Лига Европа , Лига конференции...
Топ 5 фудбалски лиги + Холандско, Португалско, Турско од појаките и уште еден куп други шо ги даваа до сеа. Тука се и сите регионални , со исклучок на хрватско и словенечко не знам за нив
НБА , Евролига , Еврокуп , Евробаскет, Лига Шампиони кошарка... плус регионалните исто АБА , АБА2.
Ракомет ЛШ , Лига Европа , Бундеслига, Шпанска АСОБАЛ...
Одбојка даваат све и свашта , Формула , МОТО ЏП , можда и Наскар и Инди Кар , а и WRC даваат.
Тенис Вимблдон , 1000ки , не знам за 500ки и 250ки ваљда и тоа. Кај се и жените тука?
Атлетика, пливање , амерички спортови , ватерполо...
Ова се само 70% од тоа шо знам дека даваат, ќе им требаат 30 канали на овие.

Член од
31 декември 2017
Мислења
339
Поени од реакции
141
U momentov kosarka na sk2 ja komentira hrvatski komentator koj e 3 klssi Podobar od onoj srpskiot sto ja komentira istata kosarka na arena 2..... Tempo muerto u momentot

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.347
Поени од реакции
3.530
Кај мене СК ги има со пренос Евролига само без коментатор,еве Реал Париз гледам ама е на мјут нема ни тон.

Член од
7 април 2015
Мислења
2.841
Поени од реакции
1.728
Кај мене СК ги има со пренос Евролига само без коментатор,еве Реал Париз гледам ама е на мјут нема ни тон.
Ако имаш опција можеш да го смениш аудио каналот на Хрватски или Словенечки јазик, ова доколку си на Телекабел, за останатите оператори не знам, ама на Телекабел е по дефаулт поставено српско аудио.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.168
Поени од реакции
8.168
ova sho se deshava so nashite operatori e samo dokaz kolku se zamaraat i kolku kur gi boli za to sho se deshava, isto taka dokaz deka vladee totalno bezzakonie vo se pa i vo ovaj biznis, na primer momentalno nelegalno e da se emituvaat sport klub kanalite vo makedonija ako se se sledi kako sto treba, ama zosto bi se zamarale klientite im se sigurni, para im tece, zakon ne gi dopira, karavanot si vrvi kucinata laat, kako i vo se drugo

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.249
Поени од реакции
8.506
ova sho se deshava so nashite operatori e samo dokaz kolku se zamaraat i kolku kur gi boli za to sho se deshava, isto taka dokaz deka vladee totalno bezzakonie vo se pa i vo ovaj biznis, na primer momentalno nelegalno e da se emituvaat sport klub kanalite vo makedonija ako se se sledi kako sto treba, ama zosto bi se zamarale klientite im se sigurni, para im tece, zakon ne gi dopira, karavanot si vrvi kucinata laat, kako i vo se drugo
Јас верувам дека се затекнати бидејќи никаде не беше предвреме најавено кога точно Аrena Sport ќе почне да ги пренесува спортовите од Sport klub aма па можеше втор ден откако се случи да земaт да затемнат Sport klub

Член од
1 јануари 2025
Мислења
178
Поени од реакции
573
Не знам што се волку замарате, едноставно е, откажете сите преплати што имате и глупости, живеете во МК и земете си едно IPTV и спасете се од глупости. Ќе ги имате сите Арени, хрватски СК и нема потреба од драми. Нека се трескаат после од земја Телеком и слични што со години истиве услуги ги наплаќаат прескапо.

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.249
Поени од реакции
8.506
Не знам што се волку замарате, едноставно е, откажете сите преплати што имате и глупости, живеете во МК и земете си едно IPTV и спасете се од глупости. Ќе ги имате сите Арени, хрватски СК и нема потреба од драми. Нека се трескаат после од земја Телеком и слични што со години истиве услуги ги наплаќаат прескапо.
Има луѓе што можеби сакаат да плаќат легално а не нешто на некого што нема ни фирма.

Член од
31 декември 2017
Мислења
339
Поени од реакции
141
Znaci gledam efes so zvezva.. Komrntarorov Na sk e 5 klasi bolji od onie na arena. Ama toa e.. Parata bira, a ne gledacot

Kajgana Shop

На врв Bottom