- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 16.990
- Поени од реакции
- 16.430
Не е до СК друже,до твојот ИПТВ провајдер еНе гледам на оператор, ИПТВ со хардвер декодер на одличен андроид бокс. На Арена Спорт и на италијански и германски спортски канали - сликата џам, на СК - коцки. Катастрофално. Ми се одмили гледањето![]()
Џам, од кај го зема?Глеам и ја на ИПТВ.
Хрватска верзија
Прегледај го приврзокот 317287
Српска верзија
Прегледај го приврзокот 317288
И јас приметив дека на хрватски СК вади подобра слика, прееска на Локомотив Кубан - Партизан беше катастрофа во најмала рака. И скоро секогаш е така во последниот месец. Иако преферирам да гледам српски СК заради коментаторите.Глеам и ја на ИПТВ.
Хрватска верзија
Прегледај го приврзокот 317287
Српска верзија
Прегледај го приврзокот 317288
На 3 листи е пробано секаде исто. Проблемот е изгледа до српскиот СКНе е до СК друже,до твојот ИПТВ провајдер е![]()
e arno ama ako si na telekom do 2032 ne mozes da gledasAustralian Open ексклузивно на Еуроспорт и Дискавери+ во времетраење од 10 години почнувајќи од 2022 па се до 2032 година. Едно од најдолговечните партнерства, ексклузивен партнер од 1995та. Се очекува поголем раст на Дискавери плус платформата во наредните 10 години.
Норвешка има од eurosport + 12 канали, даваат само хокеј од нивната лига кога оди во живо:dali znae nekoj dali go ima kanalot Discovery plus ..koj e del discovery eurosport platforma i koj kanal dava 24h sport
Норвешка има од eurosport + 12 канали, даваат само хокеј од нивната лига кога оди во живо:
Прегледај го приврзокот 320043
Шведска има Discovery+ само спорт, даваат преноси нивната фудбалска лига кога оди во живо:
Прегледај го приврзокот 320044
[/QUOTEblagodarimeИ УК има 9 канали Еуроспорт кога имаше Олимпијада на кој се емитуваа повеќе различни спортови.