znaci iako premier ligata ide na arena..sepak fa cupot ostanyva na sport klubAко ве интересира што од спорт има земено United Media и до кој период им траат правата за емитување.
Прегледај го приврзокот 330164
Прегледај го приврзокот 330165
Не става така лесно катанец Sport klub. Може ќе изгуби доста но имаат и они што да емитуваат. Бундес лига, тенис Atp Wta и уште нешто сигурно. Е сега ќе намалат на корисници бидејќи фудбал повеќе е гледан на овие простори ама ќе гура уште Sport klub.Toa znaci sport klub uste evroliga kosarka ako izgubi neka stava katanec
Па ја имаат и Бундес, тенис, Ф1 каде посебно се зголемува пак интересот и рејтингот. Има пак што да понудат.Toa znaci sport klub uste evroliga kosarka ako izgubi neka stava katanec
Ретки се тие што би сакале да изгубат да не гледаат појаки фудбалски лиги само поради тенис, F1, Бундес лига.Па ја имаат и Бундес, тенис, Ф1 каде посебно се зголемува пак интересот и рејтингот. Има пак што да понудат.
Па до пред 1 година Ф1 беше на Арена Спорт(Кај нас беше на ТВ24 тоа време) и Спорт Клуб им ги земаа правата за емитување.Ретки се тие што би сакале да изгубат да не гледаат појаки фудбалски лиги само поради тенис, F1, Бундес лига.
Така да мислам повеќето во Србија ќе преминат на Телеком таму. Во други држави како што е случајот со Македонија има барем алтернативи за да се имаат и Arena и Sport klub.
Да им заврши на Sport klub договорот за тенис, F1 одма Arena ќе им го земе.
Уште сега се сели на Арена? Оваа сезона на ЛН што почнува во јуни?Лигата на нации фудбал се сели на Arena Sport.
До почетокот на Премиер Лига на Arena Sport ќе има најверојатно и дополнително нови Arena Sport тв канали.
Па до пред 1 година Ф1 беше на Арена Спорт(Кај нас беше на ТВ24 тоа време) и Спорт Клуб им ги земаа правата за емитување.
Ова инфо за новиве канали на Арена, има некаков извор каде што може да се прочита или муабети од форуми се?
Не знам не пратам фудбал па не сум точно информиран.Уште сега се сели на Арена? Оваа сезона на ЛН што почнува во јуни?
Да само во Хрватска нема да биде на Аrena Sport Лига на нации.Лига на нации во Хрватска на Унитед Медиа, репрезентацијата ќе оди директно на Нова, која е телевизија во сопственост на истата групација, слично и во Србија натпреварите на репрезентацијата одеа на Нова С.
![]()
Hrvatska nogometna reprezentacija i idućih šest godina na Novoj TV
"Emitirati utakmice Hrvatske nogometne reprezentacije predstavlja nam čast, ali i odgovornost", rekao je predsjednik Uprave Nove TV Dražen Mavrićnovatv.dnevnik.hr
Што на нас ни одговара, пошто ги имаме Хрватските верзии на СК каналите. Инаку ова не е многу добро што целиот спорт е на една телевизија, ќе не убијат со додатни пакети да си ја повратат инвестицијата. Посебен премиум пакет за Шпанска лига, посебен Премиер пакет за Англиска лига, посебен пакет за ЛШ.Да само во Хрватска нема да биде на Аrena Sport Лига на нации.
И да емитува Sport klub хрватската сепак за Македонија правата ги има Arena Sport барем така прочитав на Rtv форум.Што на нас ни одговара, пошто ги имаме Хрватските верзии на СК каналите. Инаку ова не е многу добро што целиот спорт е на една телевизија, ќе не убијат со додатни пакети да си ја повратат инвестицијата. Посебен премиум пакет за Шпанска лига, посебен Премиер пакет за Англиска лига, посебен пакет за ЛШ.
Да сепак сега од 1 до 14.06 само што не е објавено уште официјално на Аrena Sport сајтот.Уште сега се сели на Арена? Оваа сезона на ЛН што почнува во јуни?