System Of A Down (SOAD)

Kiro Hametovski

Sniffericious
Член од
11 декември 2005
Мислења
1.685
Поени од реакции
43
LP Fan напиша:
Super se. Samo ima lugje koj mislat deka toa ne e muzika posho edno vreme pee tivko a edno vreme se dere. Toa go smetaat za glupost. Ja mislam deka toa im e nivnata ubavina
тоа е од мноогуте стилови што им влијаеле. на пр. гитаристот, Дарон Малакиан, уште на 7-8 години почнал да слуша death metal, а веќе на 14 ги засакал Битлси. Е, пошо чоекот си сакал и дет и битлси, си напраил свој стил во кој тие две црно-бело ги измешал.

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Кога турците ги избркале ерменците од турција, многу од нив се населиле во Либа, така да јас мислам дека и тие двајца што се од либан се по потекло ерменци (јас занм еден таков либанец), затоа и е толку големо влијанието на ерменската народна музика.

Kiro Hametovski

Sniffericious
Член од
11 декември 2005
Мислења
1.685
Поени од реакции
43
Bacillus gagous напиша:
Кога турците ги избркале ерменците од турција, многу од нив се населиле во Либа, така да јас мислам дека и тие двајца што се од либан се по потекло ерменци (јас занм еден таков либанец), затоа и е толку големо влијанието на ерменската народна музика.
да,да и нели дека турците напраиле геноцид у ерменија и во него загинале роднините на членовите на бендот, и + затоа се толку агресивни. иначе по потекло се сите ерменци:)

BraT

Весели Ѓевреци
Член од
5 февруари 2006
Мислења
457
Поени од реакции
11
ем на десктоп ми се

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
LP Fan напиша:
Super se. Samo ima lugje koj mislat deka toa ne e muzika posho edno vreme pee tivko a edno vreme se dere. Toa go smetaat za glupost. Ja mislam deka toa im e nivnata ubavina
Исто е и со Opeth....
Еден дел е дет, друг моеш танго да играш.

Член од
12 мај 2006
Мислења
44
Поени од реакции
0
CopyOfDeath напиша:
до сеа сее пофалби за нив никој не рече дека се лоши замисли:je:
Па нормално ептен се оргинални, си имаат свој предпознатлив стил. Серџ е доста интересен како вокал, има некој чуден акцент (тоа дека е Ерменец по се изгледа :icon_lol:), а Дарон повеке ми се допаѓа кога се дере отколку кога пее. :twisted:

Lucifer

Devil in a females body
Член од
7 мај 2006
Мислења
300
Поени од реакции
1
BraT напиша:
Hypnotize !!!!!!!!!11
Pesnata e ok ali albumot e najgolemo sranje so im se desilo u nivnata istorija od sedum albumi.Im gi iam site i od Hypnotize stvarno se razocerav iako na pocetokot mi bese onaka lesnopodnesliv ,a najbolje albumi spored mene im se Steal this album i Toxicity(Psycho ja ljubam)

manijak

Full of shit!
Член од
15 април 2006
Мислења
1.219
Поени од реакции
1
SOAD се закон група тука нема расправии, а иначе мене омилени песни ми се:

Toxicity
Aerials
Pictures
Lonely day
Chop Suey
BYOB...

M-I-L-A

I'm gonna...
Член од
30 март 2006
Мислења
199
Поени од реакции
0
System of a down :music3::music3::music3:

Член од
22 септември 2005
Мислења
79
Поени од реакции
1
Jas slusam pretezno rap ali ovie decki se edinstvenite za koi mora da priznaam deka se lom!
stvarno zakon!
iam edno 70tina pesni onaka izmesani ali site se zakon osobeno onaa Rolulete mislam se vika:)))
ludila
a seuste se aktivni tie snimaat ili?
daj kazete neso poveke za niv:)
moze na net da se najde nekoj spot?

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
за спотчиња јас имам однив малце...и им го имам настапот од Rock am Ring 2002
ludilo trae 25 minuti niven nastap

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Tipcite se zakon!

LP Fan

Mike Shinoda
Член од
10 мај 2006
Мислења
117
Поени од реакции
1
Мрданти типци. Знаат што прават и го прават многу добро. Секакви песни има од нив. Балади,метал,рок,техно се. А сите се добри(освен техното). Интересно е пеењето. Интересни се песните. Многу се добри

BraT

Весели Ѓевреци
Член од
5 февруари 2006
Мислења
457
Поени од реакции
11
сеа ја слушам и Chop Suey и Sugar.:music3: :music3: :music3: :music3: :music3: :music3: :music3: :music3: Ептен ми се омилени

Stefanos_M

Moscow_Boy
Член од
23 април 2006
Мислења
563
Поени од реакции
0
Не знам, не слушам таква музика, само не се лоши имам слушнато некој песни.

Kajgana Shop

На врв Bottom