System Of A Down (SOAD)

Slash_sk

GN'R zavisnik
Член од
9 мај 2006
Мислења
103
Поени од реакции
3
Иш не ги сакам не знам зошто ама ете не ги поднесувам

Lucifer

Devil in a females body
Член од
7 мај 2006
Мислења
300
Поени од реакции
1
MSV напиша:
Еве сега го преслишувам Hypnotize....
И мора да потврдам дека е шесто пати подобар од неговиот претходник, сестринскиот албум Mesmerize.....

:music3:

Задолжително даунлоадирање.....:wink:
Prvo Hypnotize e pred Mezmerize toa-TVRDAM!Bez razlika so kaj nas dojde posle ima i Mezmerize2 samo so ima preterano sramotii od stilot na Ciqaro ili She's like heroine(dobro ova e nekoja poblaga smisla od toa so e na novoto cd)a, vtoro Hypnotize im e ubedlivo najgolemo SRANJE ali JEDINO so im se ima deseno!Ima isklucoci dve-tri-cetiri ali sve drugo brzo zdosaduva,dva akorda los takst-utka ali ok so ogled na drugite albumi!

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Slash_sk напиша:
Иш не ги сакам не знам зошто ама ете не ги поднесувам
Тоа е поради гнр прекини да ги слушас и ќе видиш како магично ти се отвораат очите кон поубави хоризонти кон поквалитетни видови на уметност и кон сите убавини.А додека слушас кич нема да можеш да уживаш во горе наведеното.

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
не ми се верува, "рокери" со предрасуди за други рок бендови

се фаќате за еден два бенда, срамота

Член од
26 мај 2006
Мислења
2
Поени од реакции
0
Lucifer напиша:
Prvo Hypnotize e pred Mezmerize toa-TVRDAM!Bez razlika so kaj nas dojde posle ima i Mezmerize2 samo so ima preterano sramotii od stilot na Ciqaro ili She's like heroine(dobro ova e nekoja poblaga smisla od toa so e na novoto cd)a, vtoro Hypnotize im e ubedlivo najgolemo SRANJE ali JEDINO so im se ima deseno!Ima isklucoci dve-tri-cetiri ali sve drugo brzo zdosaduva,dva akorda los takst-utka ali ok so ogled na drugite albumi!
E nemoj da tvrdis nesto sto ne si siguren :) prvo e mezmerize pa hypnotize ako te maci use nesto pisi mi poruka da ne tupime vaka.
Citam od pocetok i neznam dali da placam dali se smeam dali da vreskam...soad svirele metal,new metal kakov idiotski kiks,ako, ima svashta, inace soad mi se bendot za koj sto ziveam ama sepak ke mora da se slozam so mnogu lugje ovde deka poslednive dva albuma im bea sranje so isklucok na nekolku pesni, i daj prekinete da se prepucavate koj bend e podobar. SLUSHAJTE SHTO SAKATE AMA POCITUVAJTE GO TOA SHTO E KVALITETNO!

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
На времето ептен се палев на Систем:)
Така што и не ми е дозволено многу да кажувам за новава музика што ја праат (а ни за старата ако не се лажеме) и ќе пишам само еден збор - промашај.
Систем, по мерка на RATM почнаа со правење на музика со политичка позадина итн итн... Нешто кое ама ич не го почитувам.
Иначе... Абе ОК се, али не е дека живеам за нив...:)

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
ејј тоа беа врамиња али неможев да живеам без нив . незнам али тогаш ме научи да ги слушам една бивша и откако се со неа заврши така и полека , полека и со Систем . али од врее на време си ги пуштам за да ми вратат стари убави спомени

Slash_sk

GN'R zavisnik
Член од
9 мај 2006
Мислења
103
Поени од реакции
3
burn84 напиша:
Тоа е поради гнр прекини да ги слушас и ќе видиш како магично ти се отвораат очите кон поубави хоризонти кон поквалитетни видови на уметност и кон сите убавини.А додека слушас кич нема да можеш да уживаш во горе наведеното.
Heh ma kako da prekinam da gi slusam legendite koga nema nekoj so moze da gi nadmine. I da prekinam da gi sluasm nikogas nema da gi zasakam soad.

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
SYSTEM OF A DOWN

Тука пишете за најдобрите металци на светот - S.O.A.D!

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Па НАЈДОБРИ СЕ ТОЛКУ ТРЕБА

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
Абе дека се најдобри не би рекол, али ок се...:wink:

Член од
9 јули 2006
Мислења
1
Поени од реакции
0
Најдобри за мене се! Се зависи од вкусот на слушателот.

Член од
9 јули 2006
Мислења
8
Поени од реакции
0
abe sega....

Slash_sk напиша:
Heh ma kako da prekinam da gi slusam legendite koga nema nekoj so moze da gi nadmine. I da prekinam da gi sluasm nikogas nema da gi zasakam soad.
u pravo si. spored mene soad ne se losi,ama GNR se stvarno legendi, nema bolje od niv sovrseni se ili potocno bea...za zal:)

Член од
13 јули 2006
Мислења
7
Поени од реакции
0
system of a down rulles!Mislam deka se extraordinary dobri,a vo sekoj slucaj najdobar im e toxycity!!!!

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.103
Поени од реакции
25.392
само финтата е што сега стануваат популарни (а нели не си прав рокер ако слушаш комерцијала) па за година дена сите ќе плукате по нив како по Nirvana, Metallica итн

Kajgana Shop

На врв Bottom