System Of A Down (SOAD)

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Каков метал бе, овие цепаат накај alternative rock.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.353
Поени од реакции
2.248
Би требало да одам, ако доаѓаат.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
ич не е добро да се соединат!
добра група треба како прво да знае што свири, а они врска немаат што свират!
Добри се како комерцијалисти!
Ми личат на една од таквите групи кои свират за хонорар а не од ќеф!

Член од
1 септември 2008
Мислења
768
Поени од реакции
18
Kako ne e za honorar...sepak nemozis nasila muzika ili tekstovi da pravis a ne pa i sosila koncerti.

A

Anck-Su-Namun

Гостин
Па и да е за хонорар, шо има врска. Мора да се земе некоја пара, не може да се м’кнат за без пари, за свирење од ќеиф. Треба да се прехранат нели?

Нема врска, мене секако ми пријаат и ќе си ги слушам песните, не ми е гајле дали е комерцијала или што знам шо.

Член од
5 јули 2008
Мислења
8
Поени од реакции
1
ич не е добро да се соединат!
добра група треба како прво да знае што свири, а они врска немаат што свират!
Добри се како комерцијалисти!
Ми личат на една од таквите групи кои свират за хонорар а не од ќеф!
Брат не е тоа некој веќе познат стил. МРАЗАМ коа класифицираат правци на музика. Има 1000000 причини шо ги обожавам, а една од нив е шо се уникат. Нивни стил ни крадено ни ништо, а не сега на некој бенд влијание му се овие и ко нив праат.И дефинирај ми комерцијала, а дефинирај ми од ќејф. Ако се соединат пак има да веслам само на свирка да им идам :vozbud:

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
не дека не постојат,туку паузираат,си прават соло албуми,и на двајцата им се жмк албумите,и на серџ,и на дарон малакиан....иначе мислам дека се алтернатив метал

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Имаат добри песни...Aerials ми е омилена. Многу несекојдневен бенд, неможат да се класифицираат во некој стил, едноставно се многу оригинални и песните им се закон.

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
дарон малакиан свири на "гитара" која што самиот тој,ја нарекува како микс од гитара/бас поради необичниот звук што го вади....иначе мислам дека свиреше со ibanez iceman2,супер гитарче!

F

FallenHypaspist

Гостин
Не знам зш толку ги отфрлате ....тие ги поседуваат сите елементи за да можат да се наречат квалитетни....ајде де тогаш најдете ми што не е во ред со нив....па не се во ред ово оно...:nenene:

Kajgana Shop

На врв Bottom