J
JOEY JORDISON
Гостин
капитал и бтх 

ќе биде јако едноставно на овој настан мора да се присуствува

ќе биде јако едноставно на овој настан мора да се присуствуваFollow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

ќе биде јако едноставно на овој настан мора да се присуствува
Изглеа ќе бидиме јака екипа од ПрилепJaс 100% одам на 1 во хавана.Се надевам дека повеќето ќе ве видам и упознаам таму

А зошто да не бидиме повеќе до 100 души?Повеќе од 100 луѓе нема да бидете!
Брат и да не му се иди на скопјани од прилеп ќе има скоро 10 души на god d што ќе одат и мене баш ми е гајле дали тие ќе идат или не ама ќе жалаат зошто сакаат квалитетни бендови а некој не му се дава пари.јбгЗашо слушав реакции у парк, затоа. Воглавно луѓето се као од овие 3 ми се свиѓа 1 бенд и не ми се даваат 600 ово оно. Ја најверојатно нема да бидам тука, а и да бидам тука не верувам дека ќе дојдам од исти причини.
Језда би било убаво да сте што повеќе, не за друго да се види дека и кај нас има луѓе што слушаат нешо друго освен MTV хитчиња.
Брат и да не му се иди на скопјани од прилеп ќе има скоро 10 души на god d што ќе одат и мене баш ми е гајле дали тие ќе идат или не ама ќе жалаат зошто сакаат квалитетни бендови а некој не му се дава пари.јбг