Свирки и Maк Meтал

• Креатор на темата Креатор на темата GetLost
  • Време на започнување Време на започнување
капитал и бтх :vozbud::vozbud::vozbud: ќе биде јако едноставно на овој настан мора да се присуствува

Ја сите бендови шо ќе свират ги аресвам х)

flaer2.jpg
YWN0aW9uPXZpZXcmY3VycmVudD1mbGFlcjIuanBn

Јако ќе види на god d се надевам дека ќе има народ. А можи и понатаму да ги викнете sodom.:vozbud:

obavezno mora da se otide na svirkive
a isto slusnav nesto ko Holocaust ke praele promocija na album sea brzo.
aj ako znae nekoj nesto poise neka kaze :helou:

Jaс 100% одам на 1 во хавана.Се надевам дека повеќето ќе ве видам и упознаам таму

Добар е од god d новиот албум сигурно него ќе го свират заради промоцијата а и нема лошо да направат и се надевам на добро озвучување и многу пиво да има на свирката.

Ќе има народ на свиркава. Баш ме изненади, ретко да има голем одзив на заинтересирани ко ќе им текне да донесат странски бендови.

Зашо слушав реакции у парк, затоа. Воглавно луѓето се као од овие 3 ми се свиѓа 1 бенд и не ми се даваат 600 ово оно. Ја најверојатно нема да бидам тука, а и да бидам тука не верувам дека ќе дојдам од исти причини.

Језда би било убаво да сте што повеќе, не за друго да се види дека и кај нас има луѓе што слушаат нешо друго освен MTV хитчиња.

Зашо слушав реакции у парк, затоа. Воглавно луѓето се као од овие 3 ми се свиѓа 1 бенд и не ми се даваат 600 ово оно. Ја најверојатно нема да бидам тука, а и да бидам тука не верувам дека ќе дојдам од исти причини.

Језда би било убаво да сте што повеќе, не за друго да се види дека и кај нас има луѓе што слушаат нешо друго освен MTV хитчиња.
Брат и да не му се иди на скопјани од прилеп ќе има скоро 10 души на god d што ќе одат и мене баш ми е гајле дали тие ќе идат или не ама ќе жалаат зошто сакаат квалитетни бендови а некој не му се дава пари.јбг

Брат и да не му се иди на скопјани од прилеп ќе има скоро 10 души на god d што ќе одат и мене баш ми е гајле дали тие ќе идат или не ама ќе жалаат зошто сакаат квалитетни бендови а некој не му се дава пари.јбг

Ќе има и од Кичево 10ина души, можда и повеќе:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom