Свирки и Maк Meтал

• Креатор на темата Креатор на темата GetLost
  • Време на започнување Време на започнување
какво слабо бре што ти е...уствари може и да е слабо ако има луѓе што сакаат да идат на Oi панк и алт рок у МКЦ. Али мислам дека тука ќе има повеќе луѓе.

Па рано ми е некако затоа мислев да не влијае тоа:toe:

Ама во исти ден и со ова рок фестов?Морално беше?

Колку шо разбрав јас Furion тепаа така?

Иначе добра свирка све на све вака..посебно Vandal, Furion и Fusnota ми го направија меракот.

абе имаше мн народ у мкц а ?двајца без тројца претпоставувам :vozbud::pos2: вчера у хавана било онака најтопски врат не осеќам нозе амин раце немам ..се оставив ...фурион тхе бест ВАНДАЛ ГИ ИСПУШТИВ :( и последниот бенд беа добри сеа не ми текнува на името мн беа лудница и тие :vozbud:

Деменси свиреа последни... Али дефинитивно требаше Сторм да ги пратиме у Београд, РАСТУРИЈА дечките! Никад не звучеле боље, според мене... Битно пак ќе ги глеам на 11-ти у МКЦ:) Ебате жирито ебате:)

Деменси свиреа последни... Али дефинитивно требаше Сторм да ги пратиме у Београд, РАСТУРИЈА дечките! Никад не звучеле боље, според мене... Битно пак ќе ги глеам на 11-ти у МКЦ:) Ебате жирито ебате:)

е фала што ме потцети .....гитаристот им беше :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Според мене, Demency беа најквалитетни, од музички аспект гледано. А Furion направија најдобра атмосфера. Закон беше :vozbud:

ја фуснота ги глеав за прв пут и беа онака интересни алиииииииииииииииии ТАА ЖЕНСКАТА ШТО ИМ ПЕЕ ДА ЈА НЕМА СМЕСТА :)

Шо и фали на женската што пее бе..една од ретките што не забегува фалш..незнам вчера како беше зашо седев апла у прв ред ништо не слушав освен гитарата, али на минатите свирки супер има пеено...туку мене Сторм ич не ми се допаднаа...ептен исти ми се сите песни и боље им беше тој стариот пеач. За Фурион неам што да кажам, убаво што ги пративме нив...и Вандал да ги пратевме немаше да згрешиме.

ее незнам брат ти очигледно е дека ништо не си слушал освен гитарата :) многу лошо пееше и ако им пее вака на сите свирки да си најдат нов вокал сместа

Според мене, Demency беа најквалитетни, од музички аспект гледано. А Furion направија најдобра атмосфера. Закон беше :vozbud:
iako ne bev za demency se soglasuvam tie se kvalitetna rabota za takvo neso!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom