Свирки и Maк Meтал

• Креатор на темата Креатор на темата GetLost
  • Време на започнување Време на започнување
Не ни знаев дека Верка уште постојат, колку време немет напраено свирка, бајаги ќе да е:) на ова сигурно ќе се ојт!:vozbud:,

ХЕхеееееј, ВЕРКА, последен пат мислам дека свиреа како предгрупа на Soulfly на САЕМ пред мнооогу години, 6 мислам беа :)

Добивам желба да одам на свирка :)

Уф..и те како ќе се иде. :vozbud::vozbud::vozbud: Штета нема да бидам во Скопје за она на Фурион...ама и онака другите бендови не ми се по вкус.

jas sepak mislam deka demency najveke zasluzuvaat da idat.ednostavno se bend koj moze da pokaze so ima makedonija od metal.ne z drugo samite gi slusavte Viktor i Sase rastur napraia sepak si se gitaristi na mesto alal im vera,Arso najdobar basist do sega so sum videl na makedonskata metal scena,Macko najposteno si ja zavrsi rabotata nemam zborovi za nego,samo vokalot malku mi bese :toe: inace top si se deckite samo napred:)

Ha? Vokalot e NAJBOLJE na Demency (ako zboris za nego :P), i atmosfera i glas i se ima!

l_b5a5867a6cd94dbf95119b5462c066eb.jpg

22/04/09 @ крпен живот, комунална хигена, my fight inside @ Дом на млади, Штип, 22:00

l_66bd6cca20c74fe6911dc9c1318fdc94.jpg

l_0049f430575a437696c8bedef0fde735.jpg

l_c2fdcba48765402aba5f707c48cbd240.jpg

Оу Је ! :)
Unrise кој ги нема чуено , нека дое . Закон се :) .

леле тапа на фурион двајца без тројца :vozbud:срамота ..новите песни на фурион и не ми се свиѓа нешо нај нај али ај ....пејачот на фурион заебан е жими една мајка :pos2:pos2:: ,,,германскиот хардкор и не беа нешо посебно.....ми падна жал само од кај дошле и за шо свиреа за 30 души :S:S:S:S:S:S

Е шо ќе ти падне жал...за свирка треба промоција малце. Ја што цело време барам свирки за оваа дознав 2 дена порано, а веќе бев договорен да одам цел викенд.

Море годинава цела Македонија живна од свирки, не е само Скопје.

Да , годинава треба да им се заблагодариме на сопствениците на извесни локали кој дозволија свирки а со тоа придонесоа кон развивање на андерграунд сцената во Македонија. :)
Гледам во последно време дури премногу странски бендови почнаа да доаѓаат во Македонија,и тоа не само од Балканот туку и од Унгарија, Германија , Чешка итн.

Гледам во последно време дури премногу странски бендови почнаа да доаѓаат во Македонија,и тоа не само од Балканот туку и од Унгарија, Германија , Чешка итн.

Да не е иронично би било трагично :nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom