Свирки и Maк Meтал

• Креатор на темата Креатор на темата GetLost
  • Време на започнување Време на започнување
Children of Bodom во буквална смисла :))))) Не дека не ми се свиѓа што свират, туку Алекси и басистот си го имаат нати-го-дај-ми-го

Обично под геј метал се подразбират Power... Ама јебига, оф топик сме.

Power е баш закон бе .. шо ви е на вас !? .. а за Алекси шо е педер , педер е ! и Shadow не збори така за Cradle , закон се !

Јас под геј метал подразбирам: Children Of Bodom, Cradle Of Filth, Bullet For My Valentine, Korn ... бљак!
Bullet For My Valentine, не може да се нарече ниту музика тоа срање. Убедливо најлошо нешто што излегло и станало популарно...заедно со Gay Hot Chilli Peppers.
Korn, не дека ги слушам многу многу али ипак се подобри од повеќето ну-метал бендови.
Cradle не ги сакам ни јас то ест не сум некој голем обожавател на black, со ретки исклучоци како на пример Мардук
COB се gay во буквална смисла иако музиката им е одлична

Јас под геј метал подразбирам: Children Of Bodom, Cradle Of Filth, Bullet For My Valentine, Korn ... бљак!

Ги заборави Х.И.М....коа ќе го видам Виле Вало тоа педерчето умрено ми се повраќа...ај многу да не ги критикувам на женска ми омилени и се...:vozbud:

значи јас сум геј т.е. у мој случај лезбејка поради тоа што Корн се супер за мене, а за ХИМ нц!ф*(а%7ењ“хг(у превод се најлошо)

Ги заборави Х.И.М....коа ќе го видам Виле Вало тоа педерчето умрено ми се повраќа...ај многу да не ги критикувам на женска ми омилени и се...:vozbud:
Е на која цура не се....шупаци :baeh:
Али тоа е друже, денес треба да си шо попедерастичен за да привлечеш цури, хихихиии се измрда светов :pos2:

Е на која цура не се....шупаци :baeh:
Али тоа е друже, денес треба да си шо попедерастичен за да привлечеш цури, хихихиии се измрда светов :pos2:

Богами се измрда другар...шо се вика не постои девојче шо не ги сака...аман веќе бе ќе ми пеат за љубов тука...абе нека кршат глава и Виле Вало и цел бенд....:vozbud:

Да ја ограничиме темава на метал свирки во МК.

Мардуковци се глеаме на 17ти.

На втори-втори 2008
Многу Ха-Це сфирка

sfirka2-2-08.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom