Светското првенство vs очајните комшивки?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување

Светското првенство vs очајните комшивки?

• Вкупно гласачи
    67
Вие гледајте фудбал, можда некој фудбалер ќе ви го издудла :pos: ја ќе одам на кафе кај комшивките. :)

abe glejte fudbal zs ke ve zemat gavolot:):):):P

NORMALNO OCAJNI DOMAKINKI SI JA SAKAM EVA LONGORIJA

На полувреме комшиката на оралка, меѓу натпревари вагиналка, аналка, секава алка, и после па, пиво, гирици и фууууууудбал.

manijak напиша:
Четири е*ани години го чекам светското да почне и заради комшивките да го пропуштам!?
Нема теоретски шанси.

Само ке го цитирам manijak................

Koмшивките тука си се,не бегаат,ќе се стрпат еден месец

Абе комшивките само на полувреме онака зајачки и може меѓу утакмиците онака малце полежерно!!!Иначе фудбал ќе се глеа и пиво ќе се пие!!!
Абе за комшивките ќе се најде време него како да најдам време да учам за испитиве!!!:nerv::nerv::nerv:

Јас сум спремен да се откажам од се, за комшиките на Андроник...зашто го фали, не за друго.

Mac)) напиша:
Нема бре кој да ме тргне од светско...(освен жена ми:))

Abe ko so znam zena ti ne ti e komsivka.

A za mene nikoa komsivka nemoze me trgne od svetskoto

Komsivkite ke bidat na isto mesto i posle svetskoto.E sega ne mora ni bas sekoj natprevar da se gleda ama 90% ke gi gledam.

The Mummy Returns напиша:
Komsivkite ke bidat na isto mesto i posle svetskoto.E sega ne mora ni bas sekoj natprevar da se gleda ama 90% ke gi gledam.

Да, само што нема да се запоставени исто колку и за време на светското ... сега се вашите 5 минути, а вие ги пропуштате ... лее лоша работа:nesvest: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

абе месец дена за ова месец дена за ова и ко ке видиш место за комшивките нема.
вака барем фудбал си е фудбал мислам дека треба баш овај месец да се опулиме на комшивките доста чекаја, ам и тие се душички и тие си сакаат да си се со комшиите малце:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Tesko vaaass na pametotttt:)):):) ne gledam fudbal nejkam fudbal:) maskite ke gledat :P ne mora nie :)))i toj so saka se razbira of course:):)

Леле, па вие би пропуштиле партија добар секс за фудбал .. :nesvest:

momentalno tuka u Germanija niz ulicive e haos koli svirat luge maskirani se derat e*ati fudbalot ziveam u centar i ke nema spienje dodeka fudbalot trae
na sekoj gol svabive izleguvaat na prozori veat znaminja svirat i se derat ko ludi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom