Светското првенство vs очајните комшивки?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување

Светското првенство vs очајните комшивки?

• Вкупно гласачи
    67
bravo be momcinja taka treba batalete go fudbalot i brknete ne nas..........komsivkite

Amanda напиша:
bravo be momcinja taka treba batalete go fudbalot i brknete ne nas..........komsivkite

Ако треба за вас комшиките ќе се облечеме во ново руво што нема никогаш да не познаете дека всушност сме ние. Тогаш фудбалот или некој друг спорт ќе биде она последното што ќе ни падне на памет за да гледаме, всушност се за да се задоволи убавата комшика :je:

ma kakov fudbal.. ako e jaka zenskata koj saka neka igra jas odam na sostanok :icon_lol: :icon_lol:

Дивајн, немаше да згрешиш ако ставеше наслов: „Светстко првенство vs Очајните домаќинки”.

komsikite neka si brkat rabota mene samo Adriana Lima ke me trgne od televizorot inace ziva sila ne gledam

Епа јас не глеам фудбал...така да 2рото

Со гооооооооолемооооооо задоволство им се придружувам на комшиите или други без разлика....сакам фудбал, обожавам да гледам и уживаааамммммммм:je: :je: :je: :je: :je:

Јас ќе им се посветам на комшиките на Андроник. Не сум по фудбалот.

Ма дај нема чоек шо може да ме тргне од СП...Еднаш е на 4 години па ќе го глеам и да врне и да вее и бура да коси:pos2:

Ke ja namestam Komsikata u poza :D:D: i gledaj fudbal bratce.....a u toj moment da dadat gol neznam sto ke i se desi :D:D:D ke ja stopam :D

ццц зашто сте бе такви бе...па треба малце внимание да се обрне и на комшиките :)

кој фудбал бе кој гледа фудбал денес се знае комшивките

Комшиката до мене и заедно ќе гледаме... :vozbud:

Кој ги буди темиве?
Се почна кога еце и честиташе роденден на Кајгана во ран Јуни:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom