Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема голема разлика, Германците би имале поддршка од судиите, и секогаш сме губеле од нив. И тие и Тунис се груби во одбрана, посебно тој Рогиш животното. Само Франција да се избегне и имаме шанси. Французите темпираат форма, според мене тие се најголеми фаворити за злато. Вистинското лице ќе им го видиме во нокаут фазата.Добри се Тунижаниве.
Подобро нив да ги избегнеме него ли Германците.
покажаа,без разлика на изненадувањето вчера со Црна Гора(ако е точно дека Црногорците сами си ја наместиле,односно дел од нивните играчи уплаќале против сопствената репка,не ме чуди ништо,гадни мафијаши се Црногорците)....
Џабе им земаа место на Швеѓаните... Инаку овој Ландин, многу ѕвер голман е, освен лани Лазаров коа го отвори као паштета. Плус не се прчи ко петел на буниште као Борко по секоја одбранета топка.Црна Гора - Франција 12-23 моментално, пренос има на РТЦГ, 12 минути Црнгогорците немаа постигнато гол.
На Кире му лежи овој голман имаше 7 од 8 против негоNiklas Landin e fenomenalen golman , se nadevam nema da bide tolku raspolozen prtotiv nas.
Vakva igra se bara od Kire , dosta bea samo sedmerci , mora malce poaktivno so sutevi od dalecina ili probiv na 6m.На Кире му лежи овој голман имаше 7 од 8 против него