Светско првенство за мажи - Шпанија 2013

Статус
Затворена за нови мислења.
Незнам шо има да се калкулира,групата А со која вкрстуваме е групата на смртта.

Германија
Франција
Аргентина
Тунис
Бразил
Црна Гора

Кого ние тоа ќе избегнуваме?Ќе биде работава од кур на кур.
Извини ти пратиш ракомет, или само по форуми?

Извини ти пратиш ракомет, или само по форуми?

Другар во групата А сите имаат шанси за прогрес понатаму, за разлика од нашата група каде што тотални аутсајдери се Чиле, може да се каже и Катар, али и ние со нашава факинг игра ... Во групата А секој може да победи секого и ниедна репрезентација нема да има 100% учинок, што не е и случај во нашата група каде што Данска е над сите...

Гледам горе дискусија се води дали Сител има новинар во Севиља. Да има, Ников оној што го коментираше и натпреварот а од Тера, Мишевски е таму :icon_mrgr:

Го ислушав со внимание, и искрено,одлична анализа напрае(y),сеа ок лесно е од овде да се праеш паметен,али од шундо секако би бил подобар.Мислим дека он и беше едно време тренер:unsure:?Зошто да не му се даде шанса пак.
Зошто дечкото(Стефче)си е директор на Битолскиот Катастар:cool: и не е будала да се расправа со некои хоштаплери од РФМ,а на терен да му прават ПУЧ постарите браќа:cool: (на Битолски ШАНКУРИЊА-македонски превоз за шанкуре=фраер):D
Во Тера го викаат за анализи на утакмиците,работа која одлично ја извршува,а во овај период го заменува Мишевски кој е на лице место во Шпанија....
Многупати имам спомнато,според мене Стефче е најдобро тактички поткован тренер во Македонија...од сите македонски тренери.......
На Шител треба да се потрудат да направат нешто слично,да ја запознаат малку јавноста со ракометната игра,а не да ми даваат Бурни Времиња,Аси,Маси...или пак тие курвите од Бекстејџ(приватната смисија на чика Минчо) кои ги влажнат гаќичките на секоја изјава на Мојсо и Лино,Станиќ,Ракчевиќ...на прашањата од типот КАДЕ ИЗЛЕГУВАТЕ?ШО ЧИТАТЕ?Каква гардероба преферирате?:drk:
За национален медиум шо ги добива правата за директен пренос од ракометни првенства не си ја бркаат работата како треба...:tapp:

Другар во групата А сите имаат шанси за прогрес понатаму, за разлика од нашата група каде што тотални аутсајдери се Чиле, може да се каже и Катар, али и ние со нашава факинг игра ... Во групата А секој може да победи секого и ниедна репрезентација нема да има 100% учинок, што не е и случај во нашата група каде што Данска е над сите...
Во групата А, Франција е апсолутен фаворит, додека другите сите се тука некаде но се за 1 класа послаби од Данска, Русија, Исланд. Вчера тоа што се случи со нас беше само еден лош ден, убеден сум во тоа.

Вчера ме изненадија Аргентина против Црна Гора, а денес губат од Бразил. Дефинитивно овие 2 екипи и Тунис би не изеле за доручек при вкрстување.

Најинтересно ми е како никој не е заинтересиран за Светсково сега, Фејсбуков мирен, никој не се замара. Ама ни тргне ли, има да видите, абе леле колку сме јаки, темиве ќе се зголемат со експерти и се така по инерција ќе си оди. :icon_lol:

Вчера ме изненадија Аргентина против Црна Гора, а денес губат од Бразил. Дефинитивно овие 2 екипи и Тунис би не изеле за доручек при вкрстување.
Шо ќе не изедат.....(n)
Ова се аматерски екипи...верувај....
Македонија да игра барем 60% приближно на нивото од Ниш и Белград јас глава сечам дека двете репрезентации ги гази со најмалку 5 разлика,и тоа лесно...
Ништо немаат ни Аргентинците,ниту Бразилците....никаква игра,ги гледав нивните два меча вчера и денес,ништо не покажаа,без разлика на изненадувањето вчера со Црна Гора(ако е точно дека Црногорците сами си ја наместиле,односно дел од нивните играчи уплаќале против сопствената репка,не ме чуди ништо,гадни мафијаши се Црногорците)....
Бразил игра малку поцврсто и потимски,Аргентина оди на индивидуални акции преку браќата Симоне,нив ако им оди играат,ако не се губат како денес..вчера изиграа страшен меч со Црна Гора рака на срце,ама толку им дозволи и Црна Гора....сериозна селекција нема да дозволи такво шетање и лесни голови...
Лесно ќе се справи Македонија со вакви репрезентации верувај....само ние не сме на ниво....се надевам дека ќе ме демантираат нашите и ќе ја средат одбраната....
Е Тунис веќе е друга работа,далеку поквалитетна репрезентација од овие две,со далеку поголемо искуство..
Од нив богами и треба да се плашиме....:eek:

Шо ќе не изедат.....(n)
Ова се аматерски екипи...верувај....
Македонија да игра барем 60% приближно на нивото од Ниш и Белград јас глава сечам дека двете репрезентации ги гази со најмалку 5 разлика,и тоа лесно...
Ништо немаат ни Аргентинците,ниту Бразилците....никаква игра,ги гледав нивните два меча вчера и денес,ништо не покажаа,без разлика на изненадувањето вчера со Црна Гора(ако е точно дека Црногорците сами си ја наместиле,односно дел од нивните играчи уплаќале против сопствената репка,не ме чуди ништо,гадни мафијаши се Црногорците)....
Бразил игра малку поцврсто и потимски,Аргентина оди на индивидуални акции преку браќата Симоне,нив ако им оди играат,ако не се губат како денес..вчера изиграа страшен меч со Црна Гора рака на срце,ама толку им дозволи и Црна Гора....сериозна селекција нема да дозволи такво шетање и лесни голови...
Лесно ќе се справи Македонија со вакви репрезентации верувај....само ние не сме на ниво....се надевам дека ќе ме демантираат нашите и ќе ја средат одбраната....
Е Тунис веќе е друга работа,далеку поквалитетна репрезентација од овие две,со далеку поголемо искуство..
Од нив богами и треба да се плашиме....:eek:
Можно е да е вистина ова со местењево, бидејќи Црна Гора премногу грубо играше вчера.
Имаа напад за нерешено последна минута и не знам точно кој играч беше се лизна некако глупаво, топката излезе во аут и Аргентинците го постигнаа последниот гол.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom