Tiveriopol
Струмичанец
Поарно Гулабица ќе ја слушам отколку Шундо на тајмаут![]()
Проблемот е што Шундо и на Тајм Аут не се слуша
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Поарно Гулабица ќе ја слушам отколку Шундо на тајмаут![]()
Одбраната беше ужас денеска,што беа криви голманите.Одбранија колку што можеа,не се семоќни тие.Катастрофа Митревски не за џабе е трет голман во Металург, пет топки не успеа да собере. Еден Златко Даскалоски се виде колку фали![]()
легендо шо ти згреши митревски денес жити се?Катастрофа Митревски не за џабе е трет голман во Металург, пет топки не успеа да собере. Еден Златко Даскалоски се виде колку фали![]()
Oсвен што фати 2-3 топки, друго не згреши.легендо шо ти згреши митревски денес жити се?
срамота е да прикажваш вака..брачед ти да не не го зедоја на негово место?
легендо шо ти згреши митревски денес жити се?
срамота е да прикажваш вака..брачед ти да не не го зедоја на негово место?
Колку да фати? не отепаја од контри...Oсвен што фати 2-3 топки, друго не згреши.![]()
Колку да фати? не отепаја од контри...
во секој случај според мене одбраната повеќе беше виновна... не беше на нивоKakvi kontri??? Ne mu se zabelezuva za toa , od sutevi od bekovska pozicija go rasturija , samo maftase kako soobrakjaec
во секој случај според мене одбраната повеќе беше виновна... не беше на ниво
за едно полувреме ни дадоја колку шо Швајцарија ни даде за цел натпревар
не смееше да се дозволи толку чисти шутој кога имаат напад
плус на тоа се додадоја и контрите кои се правеа после грешките во напад
ако е за така ниту борко ниту митревски чини...кој да брани?
Даскаловски никој ниту го има видено некој па кажуваатDaskaloskiInaku odbranata bese katastrofa , Angeloski sto bara vo timot , ete i nego da go spomneme.