Светско првенство во фудбал, 2010 година, Јужна Африка

• Креатор на темата Креатор на темата Jax Rebel
  • Време на започнување Време на започнување
Фаворитите тапа во првото коло освен Германија :toe:

jebiga.bmp

:pos: :pos: :pos:

:pos2::pos2::pos2:

Леле фацавааа кај му ја фатиле. Не се ситам на туѓи маки, ама стварно ме изнасмеа фацичкава.

Srbite moze i petarda da popijat od Germancive:vozbud:

Ќе видиме... :wink: Сепак за мене не постои друга репрезентација на светсково првенство освен Србија... Се надевам дека ќе ја победи Германија... Свашта бива... :wink:

Напред Србија...!!!

serbian_soccer_ball_for_all_lovers_of_srbija_poster-p228802930085918718tdcp_400.jpg

Ќе видиме... :wink: Сепак за мене не постои друга репрезентација на светсково првенство освен Србија... Се надевам дека ќе ја победи Германија... Свашта бива... :wink:

Напред Србија...!!!

Прегледај го приврзокот 30700
Друже германците се ноќна мора за србија како и за бивша СФРЈ така да очекувам сигурна победа на швабите, може нема петарда ама 2-3 гола сигурно ќе паднат(мое мислење е тоа) :)

Друже германците се ноќна мора за србија како и за бивша СФРЈ така да очекувам сигурна победа на швабите, може нема петарда ама 2-3 гола сигурно ќе паднат(мое мислење е тоа) :)

Знам... Затоа и се надевам дека тоа можеби е веќе поминато и дека балканскиот менталитет барем малку се променил...
Се надевам само дека ќе има 2-3 гола, ама повеќето во нивната (Германската) мрежа...

Слабо го испотија со Маја ДАНИЕЛС ... :tapp:

Стварно бе, секој ден е гостинка :pos2: + го води дневникот пред и после секоја утакмица, си оди ли оваа некад дома бе? Вечер може и НБА ќе коментира :icon_lol:

Искрено, живо срање е до сега првенството. Почнувајќи од идиотските вувузели, преку досадните 0-2 гола натпревари, завршувајќи со неупатените и неинтересни коментатори.

А,зошто во овој термин не играа Франција-Мексико,како што е редот?

Еј браво за Швицарците, секој чест!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom