Светско првенство во фудбал, 2010 година, Јужна Африка

• Креатор на темата Креатор на темата Jax Rebel
  • Време на започнување Време на започнување
Трендов со нагазување на нога не знам кој го започна, ама стана нова мода, мора да има минимум едно по натпревар. :P

Почетоков пак дава впечаток дека ќе биде тапа фудбал, ко да ги мрзи да трчаат Бразилциве. -.-

MTV ftw. Знамето горе е Јужна Кореа.

Само што ќе пишев али си ме претркал.Затоа сеа тоа горе го нема.
Друго слушајте го Јанко и коментаторот на МТВ.Слушнете како Јанко го повтара тој од МТВ.

МТВ го згрешиле знамето на Северна Кореа горе кај тајмерот (што сега исчезна), наместо на Северна, го ставиле знамето на Јужна Кореа. Ако дознае некој од северните, МТВ наместо во нова опрема најразумно ќе биде да инвестира во антиракетен штит.

Разузнавачката агенција на Северна Кореја контакрила со МТВ!!!!

Роналдињо не го зима смдрдежов нека игра со Мело и Елано мајмун гаден.

Слабо светско досаден предосаден фудбал..публиката и зуењето катастрофа жива едноставно ми се гади кога гледам досаден натпревар плус зуење......да се надеваме дека бразил и шпанија ќе ни го направат фудбалот за уживање и за гледање(што чисто се сомневам)....иако реално е дека сите репрезентации калкулираат и се плашат да нападнат од првото коло...од холандија што сите очекувавме да изигра слободно и офанзивно како секогаш тие баш спротивно и мирно колку за да победат и без да се трошат ......
Се согласувам во целост, тапа тапа тапа, ајде де Италија да ги гледам у такво издание и мерак ми е да ги гледам, освен Германија што изиграла ептен добро(а јас не ја гледав таа утакмица) другиве многу слаби утакмици...

МТВ го згрешиле знамето на Северна Кореа горе кај тајмерот (што сега исчезна), наместо на Северна, го ставиле знамето на Јужна Кореа. Ако дознае некој од северните, МТВ наместо во нова опрема најразумно ќе биде да инвестира во антиракетен штит.

:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Мело и Елано играат на скроз друга позиција..

Еве ви го семоќниот Бразил :) Се надевам вака ќе продолжат.. Јбг, не знам зошто, но секогаш сум против нив...се плашам ваљда :)

Иначе, мое мислење е дека Бразил нема играчи за титула.. Му праев инает на еден другар, навивач на Бразил дека до 1/4 финале одат максимум.. Роналдињо не си го земаа ееееееј, Роналдињо!!! Па и Пато бе? :tapp: Нека се мачат сеа..

Искрено, ја се прашувам и Мота зашто не го земал а го зима Мело на таа позиција, па и Жилберто Силва кој ако не се лажам игра во Панатинајкос ...
На тој дел од теренот креативноста им е нула, НУЛА, а и не гледам зашто Бразил преферира игра каде у први 11 има двајца дестркутивци.

Лошо, лошо, како и да е, у гени им е да тераат далеку на вакви натпреварувања али нема да бидам изненаден ако бидат елиминирани у 1/4 финале, освен ако по некоја луда случајност не завршат тука втори па да вкрстат со Шпанија кои под дифолт мислам дека ке се први у нивна група ( каде се Хондурас, Чиле и Швајцарија ).

MTV остварува ! Инвестират во образованието. Час по историја и политика на натпревар од светско првенство.

Ефектен гол, мора да се признае.

Лешперски гол, си заслужија бод комунистиве, капиталистиве среќа имаат.
П.С. Добро е левово бекче на Бразил.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom