Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
MTV ftw. Знамето горе е Јужна Кореа.
Боби[Мкд];3620552 напиша:
Се согласувам во целост, тапа тапа тапа, ајде де Италија да ги гледам у такво издание и мерак ми е да ги гледам, освен Германија што изиграла ептен добро(а јас не ја гледав таа утакмица) другиве многу слаби утакмици...Слабо светско досаден предосаден фудбал..публиката и зуењето катастрофа жива едноставно ми се гади кога гледам досаден натпревар плус зуење......да се надеваме дека бразил и шпанија ќе ни го направат фудбалот за уживање и за гледање(што чисто се сомневам)....иако реално е дека сите репрезентации калкулираат и се плашат да нападнат од првото коло...од холандија што сите очекувавме да изигра слободно и офанзивно како секогаш тие баш спротивно и мирно колку за да победат и без да се трошат ......
МТВ го згрешиле знамето на Северна Кореа горе кај тајмерот (што сега исчезна), наместо на Северна, го ставиле знамето на Јужна Кореа. Ако дознае некој од северните, МТВ наместо во нова опрема најразумно ќе биде да инвестира во антиракетен штит.
Роналдињо не го зима смдрдежов нека игра со Мело и Елано мајмун гаден.
Искрено, ја се прашувам и Мота зашто не го земал а го зима Мело на таа позиција, па и Жилберто Силва кој ако не се лажам игра во Панатинајкос ...Роналдињо не го зима смдрдежов нека игра со Мело и Елано мајмун гаден.