Светско првенство на МРТ - Мундофорија

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Колку се возбудуваат коментаториве кога Грција ќе дадат гол :facepalm:
Ние да сме на СП, во Грција ќе се забрани да се емитуваат нашите натпревари ебате...

10363353_10152299836679821_6063042640412816064_n.png
Најнискиот селектор од сите репрезентации :D

Колку се возбудуваат коментаториве кога Грција ќе дадат гол :facepalm:
Ние да сме на СП, во Грција ќе се забрани да се емитуваат нашите натпревари ебате...
Е два гола постигнаа па и ти на цело првенство, се возбудија и на голот на БСК, ама кој да забележи.

Најнискиот селектор од сите репрезентации :D

И со 6 прста на раката :D[DOUBLEPOST=1403648424][/DOUBLEPOST]
Е два гола постигнаа па и ти на цело првенство, се возбудија и на голот на БСК, ама кој да забележи.

Епа ај да им се израдуваме сега на тие 2 гола :D
Овој натпревар требаше на Панчев да припадне, да испушти некој коментар

Не глеам ништо лошо во тоа да коментаторот викне погласно коа ќе се постигне гол, па макар било тоа и за Грција.

dragan nikolovski:

ke mu treba cela vecnost za da ja napusti igrata:pos:

...

nekako emisijata sho ja davat pred utakmicite ne e interesna barem ja taka mislam ,
za razlika od hrvatskata emisija : brazuka , mnogu e nekako po ziva da kazam , ali ajde dosta e i ova sho mozeme da gledame .

dragan nikolovski:

ke mu treba cela vecnost za da ja napusti igrata:pos:

...

nekako emisijata sho ja davat pred utakmicite ne e interesna barem ja taka mislam ,
za razlika od hrvatskata emisija : brazuka , mnogu e nekako po ziva da kazam , ali ajde dosta e i ova sho mozeme da gledame .
Што има кај хрватите?

Ние имаме еден проблем што се однесува на ваквите емисии, секаде во светов гости се фудбалски аналитичари, луѓе што никад не се бавеле со фудбал ама се разбираат за фудбал, доктори за фудбал. Кај нас такви нема, гостите се некои тренери од типот на Калц кој не мрднал подалеку од ФК Скопје, без грам речник, глупости тропаат, го кажуваат очигледното а некад и ептен се губат кога ќе почнат да анализираат. Затоа не ги ни гледам овие емисии пошто само нервоза ми ствараат.

Ние да сме имале такви аналитичари, сеа ќе бевме на свецко. И немаше да се замараме дали испаднале Грците или Германија загубила од Сао Томе и Принсипе.
МТВ го извлекуваат максимумот од тоа шо го имаме моментално на располагање, Панчев ко - коментатор, сите селектори на репрезентација како гости, плус бивши/сегашни фудбалери, и тој е кругот.
Неаме Анри, Ширер и остали аналитичари, јебига.

Што има кај хрватите?

Ние имаме еден проблем што се однесува на ваквите емисии, секаде во светов гости се фудбалски аналитичари, луѓе што никад не се бавеле со фудбал ама се разбираат за фудбал, доктори за фудбал. Кај нас такви нема, гостите се некои тренери од типот на Калц кој не мрднал подалеку од ФК Скопје, без грам речник, глупости тропаат, го кажуваат очигледното а некад и ептен се губат кога ќе почнат да анализираат. Затоа не ги ни гледам овие емисии пошто само нервоза ми ствараат.
sho imat hrvatite , ako imas HRT2 i gledas ponekogas otkako pocna svetskoto ke vides razlika u 360 stepeni od nivnata do nasata emisija , analiza na site utakmici od celiot den , dali bilo penal , faul , ofsajd , toa za gostite ti e na mesto kazano ,

Што ќе ви се анализи жити све? Најдосадниот дел ми е кога млатат празна слама пред на полувреме и после утакмица.

Што ќе ви се анализи жити све? Најдосадниот дел ми е кога млатат празна слама пред на полувреме и после утакмица.
Не да млатат празна слама. Анализи со исечоци од мечот, со современа технологија и слични курци. Не знам дали си имал можност да гледаш какви анализи прават бугарите од Диема и Нова Спорт за ПЛ, дури и ситуации кои биле стварно сосема случајни ќе те натерат да помислиш оти се било тактичка замисла на тимот. :D Ама затоа апла се примеќаат огромни разлики кога тренерот ќе смени нешто во играта на тимот. :)

^ Па и ја тоа го зборам, да ти биде интересна емисијата што ја гледаш. А не кај нас, гостин Калц стандардни прашања што може да очекуваме од утакмицава.. пааа еееее аааа иииииии оооо од утакмицава овакво може ееееее да очекуваме дека овие ќе нападнат малце а овие другиве ќе се бранат ииии ааааа и може да видиме брза игра бла бла... И ги гледа составите и ги повтара, овој ќе игра лев бек, овој десен, Модриќ малце понапред за разлика од Срна и така може Олиќ да му помогне на овој Манџукиќ у шпиц и тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom