Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најнискиот селектор од сите репрезентации
Проверено ти е ова ?Најнискиот селектор од сите репрезентации![]()
Е два гола постигнаа па и ти на цело првенство, се возбудија и на голот на БСК, ама кој да забележи.Колку се возбудуваат коментаториве кога Грција ќе дадат гол
Ние да сме на СП, во Грција ќе се забрани да се емитуваат нашите натпревари ебате...
Најнискиот селектор од сите репрезентации![]()
Е два гола постигнаа па и ти на цело првенство, се возбудија и на голот на БСК, ама кој да забележи.
Што има кај хрватите?dragan nikolovski:
ke mu treba cela vecnost za da ja napusti igrata
...
nekako emisijata sho ja davat pred utakmicite ne e interesna barem ja taka mislam ,
za razlika od hrvatskata emisija : brazuka , mnogu e nekako po ziva da kazam , ali ajde dosta e i ova sho mozeme da gledame .
sho imat hrvatite , ako imas HRT2 i gledas ponekogas otkako pocna svetskoto ke vides razlika u 360 stepeni od nivnata do nasata emisija , analiza na site utakmici od celiot den , dali bilo penal , faul , ofsajd , toa za gostite ti e na mesto kazano ,Што има кај хрватите?
Ние имаме еден проблем што се однесува на ваквите емисии, секаде во светов гости се фудбалски аналитичари, луѓе што никад не се бавеле со фудбал ама се разбираат за фудбал, доктори за фудбал. Кај нас такви нема, гостите се некои тренери од типот на Калц кој не мрднал подалеку од ФК Скопје, без грам речник, глупости тропаат, го кажуваат очигледното а некад и ептен се губат кога ќе почнат да анализираат. Затоа не ги ни гледам овие емисии пошто само нервоза ми ствараат.
abe ne pisuvam ja referati od 5 strani ,i pa rekov deka e dovolno toa sho mozeme da gi gledame utakmicite^ Еве ги тука на форумов. Ги има со лопата да ги ринеш![]()
Не да млатат празна слама. Анализи со исечоци од мечот, со современа технологија и слични курци. Не знам дали си имал можност да гледаш какви анализи прават бугарите од Диема и Нова Спорт за ПЛ, дури и ситуации кои биле стварно сосема случајни ќе те натерат да помислиш оти се било тактичка замисла на тимот.Што ќе ви се анализи жити све? Најдосадниот дел ми е кога млатат празна слама пред на полувреме и после утакмица.