Светско првенство на МРТ - Мундофорија

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Исто еден јак момент не знам точно на која утакмица беше пред околу една недела кога Калински се избаци ,,Еве го стигна и колегата Костовски" ама како го кажа тоа радосно како да им донел шопска и полче жолта ракија :pos:

Ова беше на натпреварот Шпанија-Холандија, двајцата не знаеа кој е најголемиот пораз на Шпанија на СП, па после некое време, веројатно кога изгуглал, им го даде Видевски тој податок.

22.00 (СОБРАН) пренос СП: БРАЗИЛ-КАМЕРУН - (ком: З.КАЛИНСКИ)

Сам бе :(
SZqQlOu.gif

Цело време чекам Панчев да му улета од нигде на Калински :(

Малиот Ерера. :tapp:

И како да не те нервира Југослав после?!

Вчера вика, како дрогирани се корејците.
Онојпат Аргентина кога играше, за Рохо вика ја удри топката кај што има малце косичка. :facepalm:

Ако сега успеавте да го прочитате ова од усните на Плети коса на англиски беше кажано.- Југослав Костовски, невидено глуп коментатор.

абе доста ги хејтате...па да не се они и овие киксови кур мој што ќе биде интересно светсково или било кој спортски пренос да го коментираат

абе доста ги хејтате...па да не се они и овие киксови кур мој што ќе биде интересно светсково или било кој спортски пренос да го коментираат
Дечко едно е да бидеш духовит,друго е со сила да се праеш,а уствари си прост ко сајла.Значи Калински човекот е легенда,овја уште 100 години да живат нема да бидат на негово ниво,мада и него времето го гази тоа е очигледно.ама за нив,увек ќе биде професор.

18.00 (МРТ-1) пренос СП: ИТАЛИЈА-УРУГВАЈ - (ком: З.КАЛИНСКИ + Д.ПАНЧЕВ)

А јас како за беља полагам тогаш :(

18.00 (МРТ-1) пренос СП: ИТАЛИЈА-УРУГВАЈ - (ком: З.КАЛИНСКИ + Д.ПАНЧЕВ)

dance.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom