Светско првенство на МРТ - Мундофорија

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Исто еден јак момент не знам точно на која утакмица беше пред околу една недела кога Калински се избаци ,,Еве го стигна и колегата Костовски" ама како го кажа тоа радосно како да им донел шопска и полче жолта ракија :pos:

Сте забележале дека на полувреме пуштаат владини реклами поинтензивно? па се да му ебам на овие бе како не му е срам, сега знаат дека сите гледаат и само пуштај, идиоти!

ДН: Бенто треба да му пали свеќа на Переира[DOUBLEPOST=1403478984][/DOUBLEPOST]
Сте забележале дека на полувреме пуштаат владини реклами поинтензивно? па се да му ебам на овие бе како не му е срам, сега знаат дека сите гледаат и само пуштај, идиоти!

Два дена по ред меѓу две утакмици најава за дневник.И гостин кој ако не величенствениот Никола.Па вчера сменав одма програма и ко за беља наредени МТВ, Канал 5 и Сител.И на сите три него го имаше.24/7 бе...

Како стар дедо Бруно Алвес:pos::pos:,му праат конкуренција на Панчев,ама реално треба уште леб да јадат.

^ ^ ^ ^ ^
Изгледа и другиве посакале фан страна :pos:

ДН:
Или ние не знаеме за фудбал или Карваљо е заскитан во фудбалот ...

ДН: Нема веќе замени за Американците.
ТС: Има...
ДН: Нема...
ТС: Мислам дека само две досега имаа.
ДН: Јас една од тие две ја запишав ,,,

Океј е Југо бе. Особено со неговите: ВоХоооо, Ухххх, Хуху итн. Сеа знае да ја запицидлачи ко преска: „Да падне уште еден гол за да следиме интересен финиш“ , повторено 10 пати а паднале 5 гола до тогаш.

Милковски е океј исто, олдскул, го кажува очигледното ама не замара многу ко Стерјов со непризнавањето на одлуки и Тони Стојановски со 15 пати едно исто повторено шо му текнало.

Драган ми е најголемо разочарување, премногу лошо коментира, се кикса, напорен е, не знам што му е, ми се чини не беше таков...

Чупески е ко апсолвент со обелена коса у оделото у студио. Видески е пијан, а Ирена Андреевска чека уметничко клизање.

Величенственото дуо секако е вон конкуренција.
Мене многу ме нервира Југослав, страшно ме иритира кога го слушам со тоа дебилниот глас, Милковси исто е тапа, многу тера на монотонија. Стерјов и Тони ми се океј, Драган и мене ме разочара.
Видевски ме изненади позитивно.

Југослав баш ми е добар, еден од најдобрите. Се сеќавам кога коментираше на А1 ТВ, Бундес и подоцна ПЛ. Уште тогаш ми беше еден од подобрите.

Branko Ilievski
June 19
Anglija da odi doma so istiot carter so spanija! Sugi angliski prepotentni!!! Mrs doma ! Ne ste ste za ovaa elita !!! Forza Italia !!!

Бране :P :cuc:

Нека направат Бранко и Стево да коментираат еден натпревар, да заспиеме сите до 10 минута :icon_mrgr:

Од денеска како ќе ги пренесуваат утакмиците? Една на прва, една на собраниски? Или само по една...дека кажаа 64 преноси ќе вршеле...а на страната ништо не им пишува, а фб неам на работа :tapp:

Синоќа спомнаа дека една на МТВ1 една на собраниски ќе оделе.

22.00 (СОБРАН) пренос СП: БРАЗИЛ-КАМЕРУН - (ком: З.КАЛИНСКИ)

Сам бе :(

Од денеска како ќе ги пренесуваат утакмиците? Една на прва, една на собраниски? Или само по една...дека кажаа 64 преноси ќе вршеле...а на страната ништо не им пишува, а фб неам на работа :tapp:

Capture.PNG

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom