Светско првенство на МРТ - Мундофорија

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Дали Путин им се јавил да ја разбуди руската машинерија .
Кои глупости ги лупаат браво :)

П: Ако вакви фаули се судеа за пенали ќе имаше по 7-8 пенали на утакмица.
ЗК: Да, да, тогаш ќе треба да се сменат правилата.
П: Па нормално.

П: Дали Путин се јавил на полувреме за да се размрда оваа машинерија, ќе видиме на крајот.

К: Руска шума во шеснаесетникот.
П: Да, да.Руска ТАЈГА :vozbud:

Последно уредено:
"Нешто сакаше"
Дарко Панчев

^ Белгиска шума :D

u3uhasy2.jpg

Сепак на крајот Белгијците ќе прослават со една добра руска водка во хотелот :pos:

К: А ќе останат на трибините навивачите на Белгија.
П: И НАВИВАЧКИТЕ!

Милковски:
Македонија играше пријателска со Јапонија.

....хмм, Кина простете ...

Последно уредено:
Ах ја пропуштив утакмицата :mad::place: Овие владееле и денес според прочитаното :pos::pos::pos::pos:

Следи Јужна Кореја - Алжир со коментар на Југослав Костовски и Горан Милковски. :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Океј е Југо бе. Особено со неговите: ВоХоооо, Ухххх, Хуху итн. Сеа знае да ја запицидлачи ко преска: „Да падне уште еден гол за да следиме интересен финиш“ , повторено 10 пати а паднале 5 гола до тогаш.

Милковски е океј исто, олдскул, го кажува очигледното ама не замара многу ко Стерјов со непризнавањето на одлуки и Тони Стојановски со 15 пати едно исто повторено шо му текнало.

Драган ми е најголемо разочарување, премногу лошо коментира, се кикса, напорен е, не знам што му е, ми се чини не беше таков...

Чупески е ко апсолвент со обелена коса у оделото у студио. Видески е пијан, а Ирена Андреевска чека уметничко клизање.

Величенственото дуо секако е вон конкуренција.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom