Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Odbrana igrase odlicno, kako i da e pak go primivme.Каков поповски 1 гол имаше, Тале на та утакмица искина со 6 гола, сега 6 додавајна цела утакмица неможи да врзи.
Пратам ракомет едно 14-15 години, но никогаш не сум бил сведок на таков пад на форма на еден играч, споредиго скокот сега и пред 2 години, за едно 15 цм помалце скок има, апла на то ко шо немаме среден кој можит колку толку да го разигрува, тоа е ефектот на Талески.. 5 утакмици 4 гола 1512315 загубени топки.Ова што го игра Талески, и јас би го играл. Подава топки цело време, во одбрана е НЕПОСТОЕЧКИ. Касни цело време.
Да земе да ги мотовира?А шо да им рече, ајде момци можете? Ќе се лажат![]()
Кузмановски и Серафимов дадоа 10 гола, цел тим заедно - 10 гола.Има кај Кузмановски напредок, не е толку лош ко што беше, но уште ова е минимално од тоа што може да го игра. Сепак оди формата во нагорна линија.![]()
Од секогаш со што физички посилни противници сме играле, со толку и поголема разлика сме губеле.Ова со демек не давале максимум апсолутно не е точно, еднодставно на овие играчи тоа им е максимум засега, кој тоа на светско не дава мсксимум, шо уствари е полош и поболен факт...
Баш го зборам истото за Талески, мора да има нешто што го бутка ликов нема тњоретска шанса и Брестовац да не гледа дека ликов уствари е слабата карика.Од тие што повеќе следите ракомет, ова ли е најдоброто од македонските играчи? Нема ли некој што е подобар од овие а не е тука (не поради повреда)?
Како може овие да се ракометари мене не ми е јасно, една одбрана не направија, гол напред не можат да погодат...
И да, кој стои позади Талески? Пошо потекнува ваљда (од тоа што знам) од скромно семејство, не верувам дека неговите билетолку финансиски моќни да го протнуваат секаде, поготово од 21-22 година, каде што на виделина излегува неговата неписменост во ракомет.
Го бранев на почетокот кога сите го плукаа, ама го претера дури и за мои критериуми![]()
Баш го зборам истото за Талески, мора да има нешто што го бутка ликов нема тњоретска шанса и Брестовац да не гледа дека ликов уствари е слабата карика.
Баш го гледав подкастот на балкан хендбал со Дибиров и збореа за Косоротов (или како и да му е презимето). Тимур вика уште пред 3 години бев изненаден за тоа каква дрскост има у себе (ракометарски мислено). Е тоа е она што на Те(а)лето му фали, нашки кажано нема муда ликот.
Абе еднаш да не појдаш да навлечеш играч и да го исфрлиш на преклоп или финта. Дури го научија братов дека не шутира па не му ни искачаат на фаул го пуштаат лабаво.
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk