Светско првенство [мажи] - Египет 2021 [13-31 јануари]

Кој ќе биде нов светски првак?

• Вкупно гласачи
    70
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ми фали Борко на првенствово искрено, ме интересира каков говор ќе даваше после поразиве

Toa e, mala zemja, tolku se vlozuva, toa e, u vremeto na vmro bolji beshe, toa e, kopiljanava so mocka praeni, ke mu mavanam posle na Teleski edna vaspitna, a mozda i dve-tri vaspitni, ke vidime, ama toa e sto e, odime dalje so novi sili, veruvame vo slednata ke se pokazeme

Од тие што повеќе следите ракомет, ова ли е најдоброто од македонските играчи? Нема ли некој што е подобар од овие а не е тука (не поради повреда)?

Како може овие да се ракометари мене не ми е јасно, една одбрана не направија, гол напред не можат да погодат...

И да, кој стои позади Талески? Пошо потекнува ваљда (од тоа што знам) од скромно семејство, не верувам дека неговите билетолку финансиски моќни да го протнуваат секаде, поготово од 21-22 година, каде што на виделина излегува неговата неписменост во ракомет.

Го бранев на почетокот кога сите го плукаа, ама го претера дури и за мои критериуми :toe:
Да се соберите рандом деца од тука од форумов ќе изиграте 5 пати подобро од овие таканаречени ракометари. :)

Ова е срамота бе од овие да губиш толку!!! ССо овое еднаш имаме загубено и ѕоа на незаинтересираност прошлото СП. Дури и кога имаа најјак состав 98ма не загубивме од нив.. Го подржував Брестовац до сега и дека во тешко време прави промени, ама денес од старт се изгуби. Да не знаеш кога тајм аут да побараш и да ја предадеш утакмицата и однапред да кажуваш дека ќе изгубиш од една Русија е непрофесионализам. Очигледно не знае да ги мотивира.

Ова е срамота бе од овие да губиш толку!!! ССо овое еднаш имаме загубено и ѕоа на незаинтересираност прошлото СП. Дури и кога имаа најјак состав 98ма не загубивме од нив.. Го подржував Брестовац до сега и дека во тешко време прави промени, ама денес од старт се изгуби. Да не знаеш кога тајм аут да побараш и да ја предадеш утакмицата и однапред да кажуваш дека ќе изгубиш од една Русија е непрофесионализам. Очигледно не знае да ги мотивира.

А шо да им рече, ајде момци можете? Ќе се лажат :D

Ние праиме смена на генерации 20 год, Полска за 2. Некад мислам дека Киро требаше порано да се пензионира и 2-3 првенства да немавме настапи воопшто.

Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk

Подмладување со Поповски цело прво полувреме место Костески :icon_mrgr:
Raul so Popovski izvadi remi so Germanija.
Izbornikot ni e kolateralna steta, celosno potfrlivme so vadenjeto bekovi, naturalizacija na sreden bek e opcija sto mora da se realizira za da ne gubime po 20 razlika od sekoja evropska reprezentacija.
Angola i Kongo vo ovoj moment se podobri od nas.

Да се соберите рандом деца од тука од форумов ќе изиграте 5 пати подобро од овие таканаречени ракометари. :)
Еднаш имам играно ракомет само, знаев дека е брзо срање, ама кога ќе излезиш на терен против некој што тренира тек сфаќаш колку е тешко. Не можевме да се споиме, дал дадовме 3-4 гола вкупно, против јуниори женски :D

Серафимов е 100 пати подобра опција од Велковски.

Леле бе овај Кузмановски бе, ако го сретнам низ Битола на клоци ќе го кренам, еве збор ви давам, па не е можно да е толкаво говедо бе, попопо. :boksix:

А и овие Бонавентура никад више да не ни судат. Каков шљам од судии.

Raul so Popovski izvadi remi so Germanija.
Izbornikot ni e kolateralna steta, celosno potfrlivme so vadenjeto bekovi, naturalizacija na sreden bek e opcija sto mora da se realizira za da ne gubime po 20 razlika od sekoja evropska reprezentacija.
Angola i Kongo vo ovoj moment se podobri od nas.
Каков поповски 1 гол имаше, Тале на та утакмица искина со 6 гола, сега 6 додавајна цела утакмица неможи да врзи.

Последно уредено:
Леле бе овај Кузмановски бе, ако го сретнам низ Битола на клоци ќе го кренам, еве збор ви давам, па не е можно да е толкаво говедо бе, попопо. :boksix:
chollisimo koksal baba
plot twist
kuzmanovski zavrsuva so ispeglana kosula i sendvic vo rakata.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom