Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
хихи..а ќе има и женети мажи?MarthaGraham напиша:ќе биде рај на земјата за женетите мажи
:je:
:baeh:gOJDO напиша:хихи..а ќе има и женети мажи?:je:
:baeh:
...shto e tolku smeshno???...
Donatello напиша:Свет без жени? гризнете си го јазикот, кој ќе ме пере и чисти?![]()
![]()
![]()
за она другото не праам ни муабет
gOJDO напиша:хихи..а ќе има и женети мажи?:je:
Да одморат малце сиротите :baeh:Не заебаај...жена ти е исто ко и кола, само што е посложена за управување, поише те нервира и поише троши...така да ќе има коли, рај ќе нема, а ни жени(леее лош филм еееј)..MarthaGraham напиша:Па ќе нема, затоа и ќе биде рај за тие што претходно имале жени а во новиот свет ќе ги немаатДа одморат малце сиротите :baeh:

gOJDO напиша:Не заебаај...жена ти е исто ко и кола, само што е посложена за управување и поише те нервира...

MarthaGraham напиша:Епа супер, пошто ќе нема кој да те нервира а колата ќе ти остане![]()

Така, така заби ми ти нож во грбот....подсмевај ми сеAllita напиша:Ке има кој да го нервира...педерите...гледам и сега го удира у глава уште кога ке се спомене зборот пеер...![]()

Verojatno po cel den bi sedele bi gledale fudbal i bi piele pivo, znaejki deka nema koj da ne zakaca i da ni dosadza. :je:Allita напиша:Оваа тема ја отварам тука, бидјеки однапред знам дека ке падне сеир колку некој да ја свати сериозно...![]()
Баш ме интересира како мислите дека би изгледал светот без жени на оваа земјина планета, па и пошироко?
Konstantin напиша:Verojatno po cel den bi sedele bi gledale fudbal i bi piele pivo, znaejki deka nema koj da ne zakaca i da ni dosadza. :je:

gOJDO напиша:Taка е Торчо...мука е тоа! Јас не глеам фудбал, дебилно ми е само да буљам у екран, а да неучествуем и притоа да се понашам ко Хомер Симпсон.
Башка шо ќе треба некој изум за сајбер пичка да се напраи, не е филм ако нема некоја да ти мафта со опашот и да ти отвара апетит
peer..a koj ke ti go rodi bebeto (ako e svetot bez zeniToreador напиша:А знаеш шо ќе биде и полошо од тоа? Ќе треба и да готвиме...ќе треба да доиме бебиња, ќе треба да им мењаме пелени, ќе треба да научиме да управуваме со машини за перење, да ја пробиеме вечната загатка, зошто не одат црвени и бели алишта во една перална. АААААААА! ПОМОООООШ! *се удира во глава* не сакам да живеам во свет на колбаси, пендраци и влакнесто сало! НЕЕЕЕ! *паѓа во кома*
) ?