Свет без жени!

• Креатор на темата Креатор на темата Allita
  • Време на започнување Време на започнување
да,предпоставувам ти чистиш дома,готвиш и се остало:)а за прљав во друга смисла на зборот,тоа мање више,тоа и сега е така:)

mary_jane напиша:
да,предпоставувам ти чистиш дома,готвиш и се остало:)а за прљав во друга смисла на зборот,тоа мање више,тоа и сега е така:)
немам проблем со обавување на домашни активности, нема да е сјајно, ама нема ни мене да ми пречи.
прљав во друга смисла на зборот е сега со вас жените, ако би ве немало нема да е така
"Тоа што може жена да ти го направи смеејќи, маж неможе ни плачејќи"

Во ваква ситуација јас би се предал на сточарството, па имаш поголем избор во секој случај, кози, овци, крави . . . Размислете за ова :pos:

целокупните светски мистерии ќе се редуцираат за 70 % и обратнопропорционално законите на логиката ќе добиjат зголемување за 70%. :) :)

Абе жениве голем проблем се за нас ама врти-сучи не можеме без нив

каков свет без жени бе шо ви е на вас?!?!?!?!? шо ќе праиме ние машките без жени (освен....оние),ААААА???

gOJDO напиша:
верувај дека воопшто нема да биде досаден и прљав...

пеер ти у криза си изглеа....
сакам да е*ам живо суштество..онака филинг ми е...топло, влажно тесно...

Важи ли за женски животни прашањето?:pos:

Свет без жени ви значело, свет со: помалку стресови, помалку крв, повеќе разбирање, помалку докажувања, повисока животна граница на машкиот род.

свет без жени би значело мир на светот

Сите војни биле заради жени

Никола напиша:
е де сте се стресле сите.. флипери, билјард, пикадо, бурек, фудбал итн и понатаму ќе има..
ќе направиме киборг-путки и нема да има проблеми

еве еден потенцијален кој во истиот моменат измислува „жена“...така ами како...:je:

Carlito Brigante напиша:

Карлито...ти женка да е па што ке е нека е...:pos:

Па ако треба да имам мислење треба да ги знам вариаблите. ;-)

Carlito Brigante напиша:
Па да, се разбира, јас дури и сега девојките ги споредувам со животинки....На почеток им велам: пиле мое, пајче мое, јагне мое и сл.
Подоцна овие животни ќе пораснат...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom