Supernatural

• Креатор на темата Креатор на темата adolfo
  • Време на започнување Време на започнување
sledna e finale?

Е како ме нервира шо е од недела до недела, заборавам многу, голем дел од концентрацијата ми е префрлена кај GOT и сеа... :(

Наредна епизода ќе си ја слушаме

Не знам браќата како ќе се извлечат од ова... знаеме дека не дозволуваат невини луѓе да умрат. Краули ги држи во раце, ем немаат демон, ем ако не го предадат демонскиот таблет ќе си продолжи Краули. Патем говорот по телефон му беше ѕверски! И бројот бе 666 :pos:
Последнава осеќам ќе е феноменална!

п.с. излегувањето надвор и оставањето на Абадон беше толку смешно, што одма се знаеше дека ќе им избега.

Значи мразам коа оставаат простор за неизвесност .... јака епизода за финале , ама кој ќе чека до септември , за да видиме што ќе се деси

Малку, само малку беше ретардирано како го фатија Краули, ама другото одлично направено.
Едно од најемотивните финалиња во Supernatural.

Малку, само малку беше ретардирано како го фатија Краули, ама другото одлично направено.
Едно од најемотивните финалиња во Supernatural.

Мене сепак најубаво финале ми беше она кога Сем му умре на раце на Дин. Не се сеќавам точно која сезона беше, ама во почетните таму втора, трета.

Убав пресврт со Метатрон, јака сцената на крајот со ангелите. Голема беља се напрај ццц кој ќе чека сега... :D

Мене најдобро ми беше финалето на петта сезона.

Леле колку само беше емотивна последната сцена... Кој ќе чека нова сезона бе цело лето. Како само успеваат после толку сезони пак да не‘ вржуваат желно да ја чекаме наредната!

Во ваквите епизоди сфаќаме колку уствари се неверојатни!

mqdefault.jpg

:X3:

Кога е новата сезона ?

Први октомври мислам.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Супер, до тогаш планирам да ја гледам.
По епизода, две, навечер, на тераса, со другарка. :X3:

Муабетот ми е.. конечно ја симнав и почнувам.

Ајде бе вотче, конечно! :X3:
Ќе видиш дека е најбоља серија за тепање време. :)
И да, издржи ја прва сезона, натаму е ѕверска!

Да со другарка, на тераса под ѕвезди ти серија ќе гледаш...
Оди лажи друг бе...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom