Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Остај го него бе, човек без вкус ти е онСи станав сабајле и си барам торент за нова епизода, кога гледам дека до нареде четврток им е паузата.А зашто?
Кога јас и RocknRolaa ќе видиме дека паузата уште трае
![]()
Туку King Kai фатил некоја епизода на мтв од прва сезона и мисли дека серијата не е нешто посебно. Еве ви прилика да ја испофалите серијата, да го навлечете и да му го уништите социјалниот живот во наредниот период.![]()
Чекам пофалби.Туку King Kai фатил некоја епизода на мтв од прва сезона и мисли дека серијата не е нешто посебно. Еве ви прилика да ја испофалите серијата, да го навлечете и да му го уништите социјалниот живот во наредниот период.![]()
Не губиме полуфинале ние бе. Ама затоа финале..Остај го него бе, човек без вкус ти е он
Туку брат остај ја серијава за после 1ви мај, таман после поразот, да се релаксираш со глупостиве на Сем и Дин.
Не губите полуфинале оти не сте налетале на нас пораноЧекам пофалби.
Не губиме полуфинале ние бе. Ама затоа финале..![]()
ќе ме гледате во наредни епизоди...во финалето сигрно ќе ме има...Дефинитивно треба и неа да ја вметнат да ја има почесто. Ако може и секоја епизода
Патем Кастиел ни го немаше, што значи дека во наредниве ќе го гледаме![]()